DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARTEPE´DE ÖNCELİK OKUL YOLLARI

KARTEPE´DE ÖNCELİK OKUL YOLLARI

Kartepe Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrencilerin güvenliğini artırmak için okul yollarında düzenlemelerini yıl boyunca kontrol ederek çeşitlendiriyor.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan okullarda trafik ve yaya güvenliğini artırmak için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile koordineli bir çalışma yaptı. Trafik Zabıtası ekiplerinin yönlendirmesi ile belediye ekipleri öğrencilerin giriş ve çıkışlarını güvenli hale getirmek için okul yollarında hız yavaşlatıcı kasisleri yerlerine monte ettirdi.

HIZ KESİCİLER

Kartepe Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrencilerin güvenliğini artırmak için okul yollarında düzenlemelerini çeşitlendirerek artırdı. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatları doğrultusunda okul yollarında bir dizi inceleme yaptı. Yapılan incelemede trafik ve yaya güvenliği açısından tespiti yapılan eksiklikler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na iletilerek yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi için UKOME kararları alındı. Bahse konu kararlara istinaden ilçedeki okul yollarına hız kesici kasisler monte edildi.

YIL BOYU DEVAM EDECEK

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Özbayraklı, “İlçe içinde trafikte seyir eden araçların hızlı gitmesini önlemek ve yaya güvenliğini artırmak için okul önlerine öncelik verdik. Bu kapsamda UKOME tarafından alınan kararlar çerçevesinde öğrencilerimizin güvenliği için okul yollarına tabelalar, hız kesici kasisler monte edildi. Trafik Zabıtalarımız da okul giriş ve çıkış saatlerinde eğitim kurumlarında denetimlerini yıl boyu sürdürecek” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.