DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARTEPE´Lİ ÇOCUKLAR GAYRET GEMİ MÜZESİ´NDE

KARTEPE´Lİ ÇOCUKLAR GAYRET GEMİ MÜZESİ´NDE

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, kültürel ve sosyal aktivitelerine ilgili ve yoğun katılımlarla devam ediyor. Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, eğitici, geliştirici çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kültürel ve sosyal aktivitelerine devam eden Çocuk Kulübü, üyeleri için TCG Gayret Gemi Müzesi’ne gezi düzenledi. Hafta sonu, Arslanbey Yunus Emre Bilgi Evi öğrencileri, Kore ve Vietnam savaşlarında yer aldıktan sonra 1973 yılında Türk Donanma Komutanlığı’na katılarak TCG Gayret ismini almış ve günümüzde sanat galerisi-müze olarak hizmet veren gemiyi ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Gezi boyunca astsubay rehberden edindikleri bilgiler karşısında çok şaşıran öğrenciler rehbere sık sık sorular sorarak meraklarını giderdiler. Müze gezisi sonrasında deniz manzarası eşliğinde, eğitmenleri ile birlikte sahilde dolaşma fırsatı da bulan öğrenciler, müzede öğrendikleri yeni bilgiler ve ilk defa gördükleri ortam sebebiyle çok mutlu oldular. Öğrenciler bu tür gezilerin sık sık yapılmasını talep ederek, müze ve sanat galerileri gezilerinin kendi genel kültürleri açısından yararlı olduğunu dile getirdiler. Kendilerini şanslı ve ayrıcalıklı hissettiklerini belirten çocuklar, birbirinden faydalı, eğitici ve eğlendirici faaliyetlere imza atan Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü’nün kurulmasını sağlayan ve her türlü desteği veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e sonsuz sevgilerini sunarak teşekkür ettiler.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.