DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi yenilen dekoru ile hizmet kalitesini yükseltti

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi yenilen dekoru ile hizmet kalitesini yükseltti

Merkez Mahallesi üzerinde 2010 yılında hizmete giren Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi yenilenen dekoru ile hizmet kalitesini yükseltti. Fabrikadan halka hizmet veren Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi uygun fiyatları ile Gölcük halkı tarafından da oldukça tercih ediliyor.

Şentürk, “Kampanyalarımız devam edecek”

Kendi fabrikalarında ürettikleri ürünleri kendi mağazalarında satışa sunan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi Gölcük Şubesi, İlçe halkı tarafından oldukça tercih ediliyor. 2010 yılında açılan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi yenilenen dekoru ile kasa sayısını ikiye çıkardı. Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını dile getiren Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi Gölcük Şubesi Sahibi İdris Şentürk, ” Fabrikadan halka hizmeti ile 2010 yılında hizmete açtığımız Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi ile en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Yenilenen dekorumuz ile kasa sayımız ikiye çıkardık. Bu sayede müşterilerimizi daha fazla bekletmeden hizmette bulunmuş olacağız. Gölcük halkına en iyi hizmet vermek için çalışmalarımız ve kampanyalarımız devam edecek” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.