DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KESKİN’E VEDA YILMAZ’A HOŞGELDİN

KESKİN’E VEDA YILMAZ’A HOŞGELDİN

GÖLASDER bu ayki toplantısını Kekik Et’te gerçekleştirdi

Gölcük’ün en önemli ve aktif sivil toplum kuruluşlarından birisi olan, Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği’nin (GÖLASDER), Ekim ayı buluşması Başiskele’de bulunan Kekik Et’teyapıldı. Av. Muzaffer Aktaş ev sahipliğinde yapılan toplantı aynı zamanda İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’e veda töreni oldu.

Yoğun bir katılım oldu

Toplantıya, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Başsavcısı Abdülhamit Durgut, Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, yeni İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, yeni İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Faruk Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, eski Gölcük Kaymakamı emekli Vali Yardımcısı Mustafa Pektemir başta olmak üzere, çok sayıda davetli ve GÖLASDER üyesi katıldı.

Altıntaş, “Mustafa Keskin arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum”

Dün Kekik Et’te gerçekleştirilen GÖLASDER aylık toplantısında konuşma yapan Kaymakam Altıntaş, “İlçemizde yaşanan sorunları ile ilgilenen, destek vermeye gayret eden, Gölcük Kamuoyunda belli bir tabanı olan belli bir ağırlığı olan arkadaşlar bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Mustafa Keskin arkadaşımız burada ki görevini tamamlayarak Kocaeli Emniyet İl Müdür Yardımcılığına atandı ve orada ki görevine başladı. Aynı zaman da Ahmet Yılmaz arkadaşımız da İlçemizin Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Yeni Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Yılmaz arkadaşımızın da vatandaşın huzur ve güven içinde Kavaklı da gezdiği, Değirmendere’de gezdiği ve şehir merkezinde gezdiği, trafiğin sıkıntısı olmadığı bir ilçenin arayışı içerisindeyiz hepimiz ve bu konuda bizlerde elimizden gelen desteği vereceğiz. Mustafa Keskin arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah daha üst görevlere layık görsün kısmet etsin” dedi.

Ellibeş, “Mustafa Müdür ile olduğu gibi Ahmet Müdür ile de uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ” Sevgili Mustafa kardeşimiz ile görev yaptığımız süre içerisinde ki cesareti ve uyumunu vurgulamak istiyorum. Gerçekten bizler birer yerel yönetim başkanı olarak müdürümüz ile uyumlu bir çalışma içerisindeydik. gayretli çalışmaların yanında olmaya, destek olmaya çalıştık. Gölcük asayiş olarak belli bir tabana oturmuş durumda, inşallah bundan sonra ki süreç daha da iyi olacaktır. Ben Musatafa kardeşime bundan sonra ki görevinde başarılar diliyorum. Bizler birlikte olduğumuz süre içerisinde var olan haklarımızı helal ediyoruz. Kendisinin de bize helal etmesini istityoruz. Sevgili Ahmet müdürüme de hoşgeldin demek istiyorum. Beraberiz yanında olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.

Gürel, ” Bundan sonra inşallah beraber çalışacağız, iyi şeyler yapmaya gayret edeceğiz”

GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, “3 buçuk yıldır görev yapan Mustafa arkadaşımız ile dernek olarak uyum içinde güzel işler yaptık. Kendisinden görevden hariç çok güzel dostluklar edindik. Kendine çok teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyoruz. Her zaman yine yanıdayız, gidipte unutmak yok diyorum. Sayın müdürüm yeni görevinizde başarılar diliyorum. Ahmet Yılmaz Müdürüm size de hoşgeldiniz demek istiyorum. Bundan sonra inşallah beraber çalışacağız, iyi şeyler yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Yılmaz, “Gölcük halkı ile beraber, yöneticileri ile beraber elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağız ve yapacağımıza da inanıyorum.”

Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, ” Kocaeli yılında 2004 yılından beri görev yapmaktayım. Karamürsel’de 7 yıl İlçe Müdürlüğü yaptım. 1 sene Kartepe’de İlçe Müdürlüğü yaptım. 2 yıl Gebze Bölgesinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı yaptım. Çeşitli şubelerde çalıştım. Kocaeli İlini özellikle Karamürsel Gölcük bölgesini iyi biliyorum. İnsanlarını tanıyorum. Emniyet teşkilatında zaman zaman böyle görev değişiklikleri oluyor. Şu anda onlardan bir tanesi oldu ve Mustafa kardeşimizi yeni bir göreve atandı, biz buraya geldik. İnşallah Allah utandırmadan Gölcük halkı ile beraber, yöneticileri ile beraber elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağız ve yapacağımıza da inanıyorum. Burada özellikle dernek yöneticilerimiz ile beraberiz. yasalar ve kanunlar çerçevesinde bütün sorunları inşallah çözeceğiz” dedi.

Durgut, “Mustafa Beye yeni görevinde başarılar diliyorum”

Gölcük Başsavcısı Abdülhamit Durgut, ” Mustafa Bey ile çok kısa bir çalışma imkanım oldu ama kendisi ile çok uyumlu bir çalışmamız oldu. Özellikle darbe teşebbüsü döneminde ki duruş işe Mustafa Beyin sadece Gölcük’e değil Kocaeli’ye büyük katkıları olduğunu biliyoruz. Yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Keskin, ” 3 buçuk yılda her polisin meslek hayatı boyunca gelmeyecek olayları yaşadık”

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Faruk Keskin, ” 3 buçuk yıl Gölcük’te görev yaptım. Ben hep söylüyorum bunu ama 3 buçuk yılda başımıza gelmeyen kalmadı. Çok büyük sıkıntılar yaşadık. Her polisin meslek hayatı boyunca gelmeyecek olayları yaşadık. Banka soygunu yaşadık, Bir darbe girişimi yaşadık. Onun haricinde garip garip cinayetler yaşadık. Ama Allah’a şükür li çok güzel işini bilen meslektaşlarım ile beraber her şeyin üstesinden geldik. Ben özellikle GÖLASDER dernek üyeleri olarak hepinizden Allah razı olsun. Çünkü biz İlçe Emniyete o ufak katkılarınız ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü yaptırdık, Çocuk Büroyu yaptırdık, Yunus’ları faaliyete geçirdik. Bunların hepsi sizin emeğinizdir. hepinizden Allah razı olsun. Ben sizin gibi insanlarla beraber bulunduğum ve çalıştığım için çok mutluyum. Benden yana hakkınız varsa helal olsun, sizde haklarınızı helal ederseniz sevinirim.

Programın sonunda Keskin’e hediyeleri takdim edildi

kahvaltı programının sonunda yeni İl Emniyet Müdür yardımcılığına atanan Mustafa Faruk Keskin’e görev süresince vermiş olduğu üstün başarılarından dolayı Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Başsavcısı Abdülhamit Durgut ve GÖLASDER Başkanı Naim Gürel hediyelerini takdim ettiler. Kahvaltı programının sonunda günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.