DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kış sezonu geldi, tavuk fiyatları düşüşe geçti

Kış sezonu geldi, tavuk fiyatları düşüşe geçti
08.10.2017
2.084
A+
A-

Kış sezonu geldi, tavuk fiyatları düşüşe geçti

Mangal sezonun bitmesiyle tavuk fiyatları düşüşe geçti. Bizde sizler için ilçemizde bulunan Şölen Piliç’in ortaklarından Hüseyin Akın, “Kış sezonunun gelmesi dolayısıyla tavuk fiyatları düşüşe geçti” dedi.

Mangal sezonunun da kapanması ile de tavuk fiyatlarında bir düşüş yaşandı

Yaz sezonunu geride bıraktığımız günlerde kış sezonuna giriş yapmış bulunmaktayız. Mangal sezonunun da kapanması ile tavuk fiyatlarında bir düşüş yaşandı. Bizler de sizler için Şölen Piliç’in ortağı olan Hüseyin Akın’dan hem tavuk fiyatlarını aldık hem de bu düşüşün aslını sizler için öğrendik.

Akın, “Bu tavuk fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi bunu daha sonra göreceğiz”

Şölen Piliç’in ortağı olan Hüseyin Akın, “Tavuk fiyatlarının düşmesinin nedenlerinden biri de kış sezonunun gelmesi oldu. Yaz sezonunu geride bıraktık, o zamanlar fiyatlar biraz daha yükselişteydi. Yaz sezonu bitince mangal sezonu da kapanmış oldu. 1 Eylül’den sonra av yasağı kalktı. Vatandaşlar daha çok balıkçılara yöneldi. Tavuk fiyatları böylelikle düşmüş oldu. Kanat 18,50 TL’den 12,50 TL’ye düştü. Sarma 14,75’ten 9,50 TL’ye düştü. Baget 11 TL’den 8,90 TL’ye düştü. Kalçalı but 8,50 TL’den 6,95 TL’ye düştü. Bu tavuk fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi bunu daha sonra göreceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.