DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kullarspor, Kırdudu’ya tepkili

Kullarspor, Kırdudu’ya tepkili

Son iki yıldır Süper Lig hedefiyle lige giren, bu amacına ulaşamayan Kulllarspor, bu sezonda çok iddialı bir takım kurdu.

3 maçta 7 puan çıkaran Kırmızı-Siyahlı ekip, dün akşam konuk ettiği Sanayispor karşısında iki kez geriye düştüğü maçta son dakikalara 4-3 önde girmesine rağmen, 90+5’de penaltıdan yediği golle galibiyeti kaçırdı. Kullarspor Başkanı Fahri Altıntaş, maçın hakemi Zeki Kırdudu’ya çok büyük tepki gösterdi.

ALTINTAŞ, “HAKEM MAÇI BERABERE BİTİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTI”

Kullarspor Başkanı Fahri Altıntaş, rakip takımın futbolcusu, teknik ekibi ve yöneticileri ile bir sorunlarının olmadığını belirterek, “2-0 geriye düştüğümüz maçta, devreyi 2-2 bitirdik. İkinci yarıda bir kez daha geriye düştük. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler, son 5 dakikada bulduğumuz gollerle 4-3 öne geçtik. Maçın hakemi Zeki Kırdudu, son dakikalarda devreye girdi, karşılaşmanın berabere bitmesi için çalıştı. Faul yarattı, olmadı penaltı verdi, olmadı oyuncumuz attı. Emeğimize, mücadelemize yazık oldu” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.