DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MİNİK ECE 1 YAŞINDA

MİNİK ECE 1 YAŞINDA

Deniz ve Caner Hocaoğlu çiftinin biricik kızları Ece, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen doğum günü partisi ile 1.yaşını kutladı.

YOĞUN KATILIM

Minik Ece’nin doğum günü kutlamasına katılım oldukça yoğun oldu. Değirmendere’de sahilde bulunan cafede yapılan doğum günü partisine Deniz ve Caner Hocaoğlu’unun arkadaşları, akrabaları ve dostları katıldı.

Doğum gününe Ece’nin ananesi Mesrure Sezer, dayısı Utku Ertürkan, teyzesi Hazal Ertürkan, Lara Gülen, Amedo Biachimano, Cem Gülden, Ali Ulusoy, Mert Hülya Vatancı, babaannesi Gülbiye Hocaoğlu, Neriman Dinçer Özen, Reyhan Rifat Boyner ve birçok akraba ve arkadaş çevresi katıldı.

DOĞUM GÜNÜ AFİŞİ TEYZESİNDEN

Minik Ece’nin doğum günü afişini tasarımcı olan teyzesi Hazal Ertürkan hazırlayarak büyük bir sürpriz yaptı. Dev afişi gören Hocaoğlu çifti, Hazal Ertürkan’ın bu süprizi için teşekkür etti. Hazal Ertürkan ise “ Minik Ecemizin ilk yaş günü kutlaması bizler için çok önemliydi. Bende bu anın unutulmaması için bir afiş tasarladım. Beğenilmesine de çok sevindim” dedi.

HOCAOĞLU ÇİFTİ TEŞEKKÜR ETTİ

Deniz ve Caner Hocaoğlu çifti, kızları minik Ece’nin ilk yaş günü kutlamasında kendilerini yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkür etti. Misafirler ile yakından ilgilenen Hocaoğlu çifti “ Zaman çok çabuk geçiyor. Ece’nin doğduğunu gün, daha hafızalarımızda çok taze, Fakat şimdi 1 yaşına girdi. Bundan sonraki yaş günü kutlamalarında yine hep birlikte olmak istiyoruz. Davetimizi kabul edip, uzaktan ve yakından gelen tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz” dediler.

Bizler de Gölcük Haber Gazetesi olarak Minik Ece’nin doğum günün kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yaşlar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.