DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Okuma Sanatı Kulübü kütüphane için çalışmalara başladı

Okuma Sanatı Kulübü kütüphane için çalışmalara başladı

Okuma Sanatı Kulübü; 2017  yılı  Mart ayında, Tülay Yazıcı Yanıkoğlu  tarafından kuruldu. Kulüp üyeleriyle aynı kitap okunarak, o kitap hakkında sohbet etmek hedeflendi. Kulüp üyeleriyle güzel bir birliktelik sağlarken, yeni bir projeye de imza atıyor. Yanıkoğlu, kütüphane kurmak için çalışmalara başladı.

Yanıkoğlu, örnek bir projeye imza attı

İlk kütüphaneyi kendi mezun olduğu, Hereke  Kışladüzü İlköğretim İlkokulu’na kuran Yanıkoğlu ve Kitap kulübü üyeleri, şimdilerde İshakçılar İlkokulu’nda kütüphane açma çalışmaları içindeler. Kitap kumbaralarıyla yanlarında yer alan marka yapmış çeşitli kurum ve kuruluşların ana sınıfından sekizinci sınıfa kadar bağışladığı hikaye kitaplarıyla kütüphane açma çalışmalarına devam edecekler.

Her ay farklı yazarın kitabını okuyorlar

Kulüp, her ay, farklı bir yazarın, farklı bir kitabını okuyarak, çeşitli kişisel gelişim konulu  ücretsiz seminerlerle  etkinliklerini  Kitap Pastası Cafe’de gerçekleştiriyorlar.

Örnek birliktelik oluşturdular

Kulüp üyeleri bundan sonra da aynı şekilde kitaplarını okuyacak, kitap değerlendirmelerini yapacak ve kişisel gelişim üzerine ücretsiz seminerlerle etkinliklerine devam edecekler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.