DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
22.10.2017
1.449
A+
A-

Miray ve Buğra çifti dünya evine girdi

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

İlimizin ve ilçemizin değerli ailelerinden Leyla Yeğinsoy ve Can Uzlar’ın güzeller güzeli kızları Miray Uzlar ile Pervin ve Zekai Yıldız çiftinin yakışıklı oğulları Buğra Yıldız dünya evine girerek, mutluluklarını taçlandırdı.  Genç çiftin nikah töreni İzmit’te yer alan Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleşirken, kına gecesi Değirmendere Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Güzellikleri ve mutlulukları ile herkesi büyülediler

Genç çiftin geçtiğimiz hafta sonu Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kına gecesine yoğun katılım sağlandı. Miray ve Buğra çiftinin sevenleri ve dostları çiftin mutlu günlerine ortak oldu. Genç çift gerçekleştirilen kına gecesinde güzellikleri ile katılanları büyülerken, dostları ve sevenlerinin mutluluk temennilerini kabul ettiler. Akşamın ilerleyen saatlerine kadar eğlenen Miray ve Buğra çifti, uzun zamandır hayalini kurduğu evlilik hayaline ulaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Dünya evine girdiler

Miray ve Buğra çiftinin nikah töreni ise İzmit’te bulunan Yunus Emre Nikah Salonunda gerçekleştirildi. Genç çift sevenleri ve dostları eşliğinde dünya evine girdi. Bizde Gazetemiz olarak Miray ve Buğra çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.