DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ortak projeler için start verildi

Ortak projeler için start verildi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ise Kocaeli Abhaz Derneği Başkanı Hasan Konca ile birlikte Müdür olarak atanan Nagehan Malkoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne atanan Avrupa Boks Şampiyonu Nagehan Malkoç’u ziyaret etti. Ortak proje yapacaklarını ifade ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde proje koordinatörlüğü yapan ve aynı zamanda ‘Evden Okula Haydi Anneler Spora’ projesinin il koordinatörlüğünü yapan Avrupa Boks Şampiyonu Nagehan Malkoç, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne atanmıştı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile Kocaeli Abhaz Derneği Başkanı Hasan Konca ile Nagehan Malkoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette ilimizde kadınların spora artan ilgisinin yoğunluğu konuşulurken özellikle kadın olmak üzere tüm basın mensupları için de neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.