DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ VERİLDİ

SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ VERİLDİ
26.10.2017
1.131
A+
A-

B-fit Gölcük Şubesi’nde Gölcüklü hanımlara anlamlı etkinlik

SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ VERİLDİ

B-fit Gölcük Şubesi Gölcüklü hanımlara yönelik her ay düzenli olarak Beslenme Uzmanı Merve Tuna tarafından seminer verilmeye başlandı. Seminerler sadece B-fit üyelerini değil bütün Gölcüklü hanımlara yönelik olacak.

Seminerler her ay tekrarlanacak

B-fit Kocaeli Gölcük Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi yeni bir etkinlik ile Gölcüklü hanımlara hizmet vermeye devam ediyor. Beslenme Uzmanı Merve Tuna B-fit Gölcük Şubesinde her ay düzenli olarak doğru beslenme ile ilgili seminer verecek. Ayrıca Beslenme Uzmanı Merve Tuna her perşembe B-fit Gölcük üyelerine diyetisyen hizmeti verecek.

Doğru beslenmenin önemi anlatıldı

Dün B-fit Gölcük binasında, eğitmenlerin ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ilk seminerde Beslenme Uzmanı Merve Tuna hanımlara doğru beslenmenin spor kadar önemli olduğunu, tek başına spor yapmanın yeterli olmadığını, spor ve beslenmenin ayrılmaz bir bütün olduğunu belirtti. Sağlıklı bir kilo vermenin 4 ana etkeni olduğunu belirten Beslenme Uzmanı Merve Tuna, bunların doğru beslenme, spor, uyku ve stres olduğunu belirtti. Beslenmenin ve diyetin kişiye özel olduğunu kulaktan duyma diyetlerin ve özelliklede başka bir kişide etkili olan diyetin kendileri üzerinde etkili olmayacağını sözlerine ekledi. Beslenme Uzmanı Merve Tuna, B-fit üyelerine ayrıca kilo verilme durumunda kendilerini ödüllendirme amacıyla diyetlerinin dışına çıkmamaları konusunda uyardı.

Abanoz, ” Gerçekleştirdiğimiz seminerler ne kadar yoğun olursa biz o kadar mutlu oluruz”

B-fit Gölcük Şubesi ortaklarından Çağla Abanoz gerçekleştirdikleri seminer ile ilgili açıklamada bulundu. Abanoz, ” B-fit Gölcük şubesi olarak sadece üyelerimize değil tüm Gölcüklü hanımlara hizmet vermek istiyoruz. Bu nedenle Beslenme Uzmanı Merve Tuna’nın vereceği bütün seminerlerde sadece B-fit Gölcük üyelerine değil tüm Gölcüklü hanımlara ücretsiz olarak verilecektir. Seminerler her ayın son haftasında olacak. Kasım ayını son haftasında gerçekleştireceğimiz seminere tüm Gölcüklü hanımları bekliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz seminerler ne kadar yoğun olursa biz o kadar mutlu oluruz” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.