DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SORUNLAR ÇÖZÜLMELİ

SORUNLAR ÇÖZÜLMELİ
22.10.2017
1.209
A+
A-

Vatandaşlar Gölcük’ü değerlendirdi

SORUNLAR ÇÖZÜLMELİ

Gölcüklü vatandaşlara Gölcükte yaşadıkları en büyük sıkıntıları ve bu sıkıntılara ne şekilde çözüm bulunması yönünde fikirlerini aldık. İlçemizde yaşanan sıkıntılar ve çözüm yollarını vatandaşlarımız değerlendirdi.

Utkuluer, “Gölcük ana arterde ki parkomat sisteminin tamamen kaldırılması gerekiyor”

Gökhan Utkuluer, ” 2019 seçimlerinde Belediye Başkanlığına aday olacaklardan beklentilerim birinci olarak, Gölcük ana arterde ki parkomat sisteminin tamamen kaldırılması gerekiyor. Bunun nedeni de dünyada ki diğer ülkelerde ana arterlere park diye bir şey hiç görmedim. İkinci olarak belediye başkanı hangi partiden olursa olsun kendisine oy veren ya da vermeyen ayırımı yapmadan herkese eşit hizmet vermesini bekliyorum. Üçüncü olarak ta mahalle aralarında ki trafik sorununu bölge trafik ile el birliği yaparak çare bulunmasını bekliyorum. Öyle sokaklar var ki evlerden hasta çıkarmak için yanaşan ambulans hastayı evden çıkaramıyor. Buna bir çözüm bulunmasını istiyorum” dedi.

Durukan, “Gölcük merkezden sonra mahalle aralarında da kentsel dönüşümün uygulanmasını bekliyorum”

Mustafa Durukan, ” Uzun süre bir makamda oturmak yerine arada bir değişiklik olması hizmet etme yarışını hızlandırır. Yeni yeni fikirler ve yapılar halkın hizmetine sunulması açısından fevkalade iyi olur. Gölcük’te yapılmasını istediğim en büyük yenilik kentsel dönümüşün hızlanması ve Gölcük merkezden sonra mahalle aralarında da kentsel dönüşümün uygulanmasını bekliyorum. Araç park problemi her geçen gün büyüyor ve bu konuda otopark sayısının daha da çoğaltılarak bu problemin ortadan kalkmasını istiyorum” dedi.

Özkat, “Bize geniş kaldırımlar değil trafiği rahatlatacak geniş yol lazım”

Mustafa Özkat, ” Gölcük’te yol kenarlarına yapılan hatalı parklara bir çözüm bulunmasını istiyorum. Geniş kaldırımlar dar yolların yapılması trafiği daha da aksattı. İki araç karşılaştığı zaman geçmekte zorlanıyor. Bize geniş kaldırımlar değil trafiği rahatlatacak geniş yol lazım. Gölcük’te otopark yetersiz geliyor ve ücretleri çok pahalılar. Bu konuda otopark sayısının daha da arttırıp ücretlerinin daha minimuma düşürülmesini talep ediyorum. Birde ben Yazlık’ta oturuyorum ve belediyenin bizim bölgemize yeterince yatırım yaptığını inanmıyorum.Yani büyükşehir olmasa Gölcük Belediyesi’nin hiçbir hizmetini göremeyeceğiz” dedi.

Yılmaz, “Gölcük’te birçok sokakta kaldırımlar o kadar kötü durumda ki yürümekte zorluk çekiyoruz”

İsmail Yılmaz, ” Yerel yönetimlerden Gölcük için beklentim alt yapının ve kaldırımlarda ciddi derecede bakım yapılmasını istiyorum. Gölcük’te birçok sokakta kaldırımlar o kadar kötü durumda ki yürümekte zorluk çekiyoruz. Birde park yasağı olan yolları geçtik artık kaldırımlara araç park etmeye başladılar. Bu konuda çözüm bulunmasını istiyoruz. Birde belediye personeli bir sıkıntımız olduğu zaman yüzümüze bakmıyor. Bu konuda çok şikayetçiyim. Son olarakta Gölcük’te çöp problemi büyüyor. Bu konuda çözüm bulunmasını ve belediye binasında herkese eşit davranılmasını istiyorum” dedi.

Seymen, “Başkanımız büyük projelerden dolayı küçük işlere vakit ayıramadığını düşünüyorum “

Hüseyin Seymen, “Bir vatandaş olarak Belediye Başkanımız Gölcük için en iyisini yapacağından eminim. Tabi bizimde yapılmasını istediğimiz bir iki konu var tabi. Mesela yollarımızda bir kazı çalışması sonrası oluşan çukurların ve setlerin takip edilmesini ve onarılmasını bekliyoruz. Başkanımız büyük projelerden dolayı küçük işlere vakit ayıramadığını düşünüyorum ama Gölcük için bunlarda önemli ve ilgilenilmesi gerekiyor” dedi.

Çekmez, “Sorunların çözülmesini istiyoruz”

Ahmet Çekmez, “Belediyecilik sadece çöp toplamakla, otları biçmekle bitmiyor. Biz Değirmendere’de oturuyoruz ve Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere’ye elle gösterilir güzel bir proje sunduğunu görmedim. Biz çalışmaların sadece Gölcük merkezle sınırlı kalmasını istemiyoruz. Sonuçta bizde Gölcük Belediyesi bünyesinde bir beldeyiz ve Gölcük’e yapılan hizmetin bize de yapılmasını istiyoruz. Birde Değirmendere’ye Karamürsel ve Yalova’dan çok köpek getirip bırakıyorlar. Bu sefer yeni gelen köpekler ile Değirmendere’de olan köpekler arasında kavga çıkıyor. Tabi bu durum mahalle sakinlerini de tedirgin ediyor. Biz özellikle sokak köpekleri ile ilgili güzel bir çalışma yapılmasını istiyoruz” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.