DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk Telekom Eda Seymen İletişim ikinci şubesini hizmete açtı

Türk Telekom Eda Seymen İletişim ikinci şubesini hizmete açtı

19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet veren Türk Telekom Eda Seymen İletişim hizmet ağını genişleterek Amiral Sağlam Caddesi No:18’de ikinci şubesini hizmete açtı.

Yoğun bir katılım oldu

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Seymen, Eczacı Turan Dumlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Ellibeş,” İlçemize hayırlı olmasını diliyorum”

Açılıkta Gölcük Belediye Başkanı kısa bir konuşma yaptı. Ellibeş,”Sadettin Seymen benim kadim bir dostumdur. Uzun yıllar birlikte mesai sarf ettiğimiz değerli bir kardeşimizdir. Memuriyette görevlerinde başarılarıyla çıktı, şimdi ticarette de başarıyla gidiyor. Gittikçe yükseliyor, Allah yolunu açık eylesin. Tabi evlatlarıyla dostlarıyla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu torunları ile birlikte uzun yıllar yaşar inşallah. Bu ticaret hanenin kendisine ailesine ilçemize hayırlı olmasını diliyor, kendisini kutluyorum.

Altıntaş, ” ilçemizde güzel yerlerin çoğalması bizleri mutlu ediyor”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ten sonra söz alam Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “Gölcük marka bir kenttir. Tabi marka bir kendinde belli bir özellikleri ve alt yapısı var. Alt yapılarda böyle güzel ticarethanelerin, güzel yerlerin çoğalması, insanlarımızın güzel iş yerleri ile karşılaşması bizleri mutlu ediyor. Değerli kardeşimizde böyle bir iş yerini bizlere kazandırmış. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah güzel ticaretler oluşur ve vatandaşımız güzel hizmetlerden yararlanır. Bizim dileğimiz bu hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılışta konuklara aşure ikram edildi

Konuşmaların ardından İlçe Müftü Vekili Adnan Yıldız açılış duasının yapmasının ardından Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş açılış kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdiler. Açılışta konuklara Muharrem ayı münasebetiyle aşure ikram edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.