DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vatandaşlar, Anıtpark’a mobese kamerası konulmasını bekliyor

Vatandaşlar, Anıtpark’a mobese kamerası konulmasını bekliyor
27.10.2017
966
A+
A-

Vatandaşlar, Anıtpark’a mobese kamerası konulmasını bekliyor

Gölcük Anıtpark’a geçtiğimiz yıllarda mobese kamerası direği konulmuştu. Ama hala o direğe bir mobese kamerası konulmadı. Vatandaşlar Gölcük Anıtpark’a mobese kamerası takılmasını bekliyor.

Vatandaşlar, “En kısa sürede Anıtpark’a bir kamera takılmalı”

Gölcük’ün vatandaşları tarafından sıklıkla kullandıkları bir alan olan Anıtpark’ta olası tehlikelerin yaşanmaması adına geçtiğimiz yıllarda bir mobese kamerası direği konulmuştu. Gölcük Anıtpark’a hala bir mobese kamerası takılmaması vatandaşları endişelendiriyor. Olası bir durumları, olayları görüntüleyebilecek bir mobese kamerası Anıtpark’a artık şart oldu. Bunun için en kısa zaman içerisinde o direğe mobese kamerası konulmalı. Vatandaşlar, “Bu mobese kamerası direğini geçtiğimiz yıllarda Anıtpark’a koydular ama hala takılmadı. En kısa sürede Anıtpark’a bir kamera takılmalı. Olası bir durum sonrası bu kameralardan ne olduğunu görebileceğiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.