DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yarhisar Müzesi büyük ilgi görüyor

Yarhisar Müzesi büyük ilgi görüyor
29.10.2017
738
A+
A-

Yarhisar Müzesi büyük ilgi görüyor

İlçemizin ilk ve tek müzesi olan ve Gölcük Belediyesi girişimleri ile Kavaklı Sahili’nde sergilenmeye başlayan Yarhisar Müze Gemisine yapılan ziyaretler aralıksız olarak devam ediyor.

202 bin 625 kişi ziyaret etti

Türk Donanmasında kırk yıl “ Keşif-Karakol” gemisi olarak görev yapmasının ardından, Gölcük Belediyesi tarafından 27 Ekim 2006 yılında 3 parça halinde getirilen ve Kavaklı sahilinde birleştirildi. Karada müze gemi olarak hizmete açılan Yarhisar Mize Gemisi’ne ziyaretler yoğun bir şekilde devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Donanma kenti Gölcük’ü simgeleyen ve Gölcük’ün ilk ve tek müzesi olan Yarhisar Müze Gemisine bugüne kadar 202 bin 625 kişi ziyaret etti.

  1. yıldönümü kutlanacak

Bugün saat 14.30’da Yarhisar Müze Gemisi’nin her sene olduğu gibi bu sene de açılışının 11. yıldönümü nedeniyle Donanma Komutanlığı’nın ve Gölcük protokolünün katılımı ile bir tören düzenlenecek. Törene tüm Gölcük halkı davetli olduğu bildirildi.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.