DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YAZAR AYŞE KAYGUSUZ ŞİMŞEK BİLKAR’A SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ İÇİN GELİYOR

YAZAR AYŞE KAYGUSUZ ŞİMŞEK BİLKAR’A SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ İÇİN GELİYOR

Gebze’nin kültür sanat ve edebiyatta etkin ve üretken sivil toplum örgütü BİLKAR (Bilimsel Kültürel Araştırmalar Üretim ve Yayıncılık Kooperatifi) edebiyata dair yeni etkinliğinde Yazar Ayşe Kaygusuz Şimşek’i ağırlıyor.

Ayşe Kaygusuz Şimşek’in imza günü ve söyleşi etkinliği 22 Ekim Pazar günü 13.00 – 15.00 saatleri arasında Hacı Halil Mahallesi, Yeniçarşı İsmetpaşa Caddesi, Beşiroğlu Altın Han’ın birinci katında faaliyet gösteren BİLKAR’ın Edebiyat Atölyesi Salonu’nda gerçekleşecek.

Bugüne kadar “Düş/Görüş”, “Düşe Yazanlar”, “Gül Ağrısı Su” ve “Cezmi” adlı yayınlanmış dört eseri bulunan yazar Türkiye’nin pek çok yerinde söyleşi ve imza günlerinde ağırlandı. Sevilen yazar yarın (21 Ekim Cumartesi) 12.00’de Ankara Kızılay’da; Karanfil Sokak 24/16 adresindeki aylık edebiyat ve düşün dergisi Ekin Sanat’ta söyleşi ve imza gününe konuk olacak. Bir gün aradan sonra Gebze BİLKAR’da edebiyat severler ile bir araya gelecek. Etkinliğe ilginin yoğun olması bekleniyor.

CHP Çayırova Başkan Yardımcısı Şair Hüsnüye Yıldız Kardeşini Ağırlayacak

CHP Çayırova İlçe Örgütü Başkan Yardımcısı Şair Hüsnüye Yıldız ise yazar kardeşini Gebze’de ağırlamanın mutluluğunu yaşayacak. Yıldız sosyal medyadaki sayfasından yaptığı duyuruda kardeşiyle gurur duyduğunu belirtip tüm dost ve arkadaşlarını imza ve söyleşi gününe davet etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.