DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeni takılan dubalar ile ATM’nin etrafı açıldı

Yeni takılan dubalar ile ATM’nin etrafı açıldı
08.10.2017
1.149
A+
A-

Yeni takılan dubalar ile ATM’nin etrafı açıldı

Gölcük’ün en büyük problemlerinden olan otopark sorunu her geçen gün büyürken Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve Gölcük İkmal Amirliği ekipleri Gölcük’te park yasağı olan bölgelere duba takarak bu problemi ortadan kaldırmaya çalışılıyor.

Kesilen cezalar fayda etmeyince duba takıldı

İlçemizin Anıtpark’tan sonra en çok tercih edilen parkı olan Cumhuriyet Parkı’nın hemen yanında bulunan ATM’nin etrafına çok sık araç park edilmesi vatandaşların özelliklede ATM’de işi olan vatandaşları sıkıntıya sokuyordu. ATM’nin çevresini komple saran araçlar nedeniyle vatandaşlar kaldırımda yürümekte ve ATM’den para çekmekte zorluk çekiyorlardı. Trafik Polislerinin sık sık ATM etrafında park edilen araçlara ceza kesmesi de bu parkların önünü kesmeyince Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve Gölcük İkmal Amirliği ekipleri bu bölgelere duba takmakta çareyi buldu. ATM’nin etrafını komple saran dubalar nedeniyle artık araç park edilemeyecek.

Dubalara zarar verilmesinden korkuluyor

Dubaların takıldığını gören vatandaşlar, “ Dubalar takılmadan önce her gün bu bölge en az 3-4 araç park edilmiş durumda oluyordu ve bizi gerçekten büyük sıkıntıya sokuyordu. Şimdi takılan dubalar sayesinde bu park problemi de oradan kalkmış oldu. Dileriz takılan dubalara zarar verilmez ve yeniden park edilmeye başlanmaz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.