DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Teşkilatından Mevlüt Demir’e ziyaret

AK Parti İlçe Teşkilatından Mevlüt Demir’e ziyaret

Dün sabah kuruluşunun 16. Yılını kutlayan, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, bu vesile ile partiye emeği geçmiş isimleri bir bir ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda, İlçe Başkanı İdris Alp ve Alp’den önceki ilçe başkanı Sedat Yücel ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, dün sabah AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı ve 3 dönem ilçe başkanlığı yapan Mevlüt Demir’i işyerinde ziyaret ederek onurlandırdılar.

AK Parti 16. yılını kutluyor

14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin ardından, ilçemizde de AK Parti 14 Kasım 2001 de, kurucu Başkan Mevlüt Demir’in önderliğinde kurulmuştu. İşte bu vesile ile Dün sabah kuruluşunun 16. Yılını kutlayan, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, bu vesile ile partiye emeği geçmiş isimleri bir bir ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda, İlçe Başkanı İdris Alp ve Alp’den önceki ilçe başkanı Sedat Yücel ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, dün sabah AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı ve 3 dönem ilçe başkanlığı yapan Mevlüt Demir’i, sahibi olduğu Donanma Sürücü Kursu’nda ziyaret ederek onurlandırdılar. Demir de, AK Partili arkadaşlarının bu jestine karşılık, kendileri onuruna kendi elleriyle hazırladığı bir kahvaltı verdi. Oldukça sıcak ve samimimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, 16 yıllık anılar yad edildi.

Allah uzun soluklu milletimize hizmet etmeyi nasip etsin

Donanma Sürücü Kursu’nun terasında gerçekleşen buluşmada, yönetim kurulu adına söz alan, AK Parti İlçe Başkanı Alp, “Öncelikle AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının kuruluşunun 16. Yılı hayırlı uğurlu olsun. Allah uzun soluklu milletimize hizmet etmeyi nasip etsin. Ben öncelikle partimizin Gölcük’teki kurucu Başkanı Mevlüt Demir’e, hizmetlerinden ötürü partim adına teşekkür ediyorum. Mevlüt Abinin 3 dönemlik başkanlığı sonrasında görev yapan merhum ilçe Başkanımız Abdülkadir Doğrul’a da Allahtan rahmet diliyorum. Daha sonra görev yapan ve şuan aramızda bulunan eski İlçe Başkanımız Sedat Yücel’e de ayrıca teşekkür ediyorum. AK Parti vefalı bir partidir. Bizim davamız pazara kadar değil, mezara kadar sürecek bir davadır. Bu 16 yıl içinde, başkanından en alt kademedeki arkadaşlarımıza kadar, kimin emeği geçmişse, hepsine çok teşekkür ediyorum. Gölcük’e yapılan yatırımlarda, kimin hizmeti ve emeği varsa onlara da teşekkür ediyorum. Allah herkesten ve hepinizden razı olsun” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.