DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK PARTİ KANDIRA TEŞKİLATINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ KANDIRA TEŞKİLATINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Genel Müdür Ali Sağlık’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Geçtiğimiz ay düzenlenen Genel Kurulda AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığına seçilen Erol Ölmez, beraberinde Belediye Başkanı Ünal Köken ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ı makamında ziyarette bulundu.

BAŞKAN KÖKEN,”KANDIRANIN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kocaeli’nin marka şehir olmasında İSU Genel Müdürlüğü’nün önemli hizmetleri bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ünal Köken, ”Büyükşehir Belediyemizim gözbebeği kurumu olan İSU, Kandıramıza önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Baraj ve arıtmalar ile su ve atıksu problemini giderdi. Yağmursuyu baskınlarının önüne geçmek için altyapı ile dere ıslahları gerçekleştirildi. İlçemizin gelişmesi için karşılıklı güven ve işbirliği çerçevesinde yaptığımız çalışmalar ile hizmetlerimizi yürütüyoruz. ”dedi.

ÖLMEZ,”İSU’NUN BAŞARISI ORTADADIR”

Genel Müdür Ali Sağlık’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez de;” Kandıra ilçemizde İSU Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmaların başarısı ortadadır. İlçe genelinde önemli altyapı ve tesisler yapılarak problemler asgari seviyeye getirildi. Bölgemizde yapımı devam eden projeleri de dikkatle takip ediyoruz. Bu hizmetlerin yürütülmesinde Kandıramızın da yakından tanıdığı Genel Müdür Ali Sağlık beye yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. ”diye konuştu.

GENEL MÜDÜR SAĞLIK,”KANDIRA’NIN ALTYAPI PROBLEMLERİNİ AZALTTIK”

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Müdür Ali Sağlık; ”Kandıra Belediye Başkanımız Ünal Köken, Kandıra Ak Parti İlçe Başkanlığına seçilen Erol Ölmez ile İlçe teşkilatının değerli üyeleri ziyaretimize geldiler. İlçemizde önemli altyapı hizmetleri ile baraj, atıksu ve içmesuyu arıtma, HES gibi önemli tesisler yaptık. Bu yatırımlar ile birlikte Kandıra’mızın altyapı problemlerini önemli oranda azalttık. Halı hazırda altyapı yatırımları ile güneş enerji santrali inşa çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada Kandıra ilçemiz için faydalı olacak görüş alışverişinde bulunduk. İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yeni görevlerini hayırlı olmasını diliyor, nazik ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ederim.” diye konuştu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.