DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Akıllı duraktaki gizli tehlike onarıldı

Akıllı duraktaki gizli tehlike onarıldı
13.11.2017
994
A+
A-

Akıllı duraktaki gizli tehlike onarıldı

Değirmendere ile Gölcük arasında bulunan akıllı duraktaki gizli tehlike dikkat çekiyordu. Yetkililer bu soruna çözüme ulaştırdı ve vatandaşların yüzünü güldürdü.

Vatandaşlar, “Bu hizmetten çok memnun kaldık”

Değirmendere – Gölcük arasında olan akıllı duraktaki gizli tehlike bazı vatandaşların gözlerinden kaçmamaya devam ediyor. Bu durumu fark eden vatandaşlar bu tür tehlikelere karşı önlem alınmasını istediklerini belirtmişlerdi. Yaklaşık 2-3 ay önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ve Kocaeli genelinde birçok ilçede uygulamaya başlatılan Akıllı Durak’ta oluşan gizli ve büyük tehlikede yağmur yağması sonucu akıllı durağın bir bölümünde oluşan su birikintisi ve hemen yanında elektrik kablolarının dışarıda olması büyük tehlike arz ediyordu.  Vatandaşlar, “Bu durum gerçekten çok tehlikeli olmaya devam ediyordu. Hem yağmurun yağmasından dolayı su birikintileri oluşuyordu hem de yanında da elektrik kabloları dışarıda duruyordu. Bu durumu görmeyen bir vatandaşlar bir sokak hayvanı özellikle de bir çocuk fark etmese bu durum sonucu kötü sonuçlar ortaya çıkabilirdi. Bu duruma karşı önlem alındı. Bu hizmetten çok memnun kaldık” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.