DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ELLİBEŞ’E SERİ ZİYARETLER

BAŞKAN ELLİBEŞ’E SERİ ZİYARETLER

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i geçtiğimiz gün Kocaeli Erzurumlular Derneği Federasyonu, Değirmendere PTT Müdürü ve Muş Dağarası Köyü Derneği ziyaret etti. 

Kocaeli Erzurumlular Derneği Federasyonundan Başkan Ellibeş’e Ziyaret

Kocaeli Erzurumlular Derneği Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı Muhammet Turan ve dernek yöneticileri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Dernek faaliyetleri ve çalışmalar hakkında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e bilgi veren Kocaeli Erzurumlular Derneği Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Başkan Ellibeş’e Erzurumlular Federasyonunun her yıl düzenlediği piknik organizasyonunda verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş hemşehri derneklerini önemsediklerini ve Gölcük Belediyesi olarak her zaman ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. Ziyaret Başkan Ellibeş’in fotoğrafının işlendiği halının hediye edilmesi ve toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Değirmendere PTT Müdürü Bal’dan Ziyaret

Bu ziyaretin ardından Değirmendere PTT Müdürlüğüne yeni atanan Ahmet Bal ziyarette bulundu. Değirmendere PTT Müdürü Ahmet Bal, ayağının tozuyla Başkan Ellibeş ile tanışma amacıyla bir araya gelerek sohbet etti. Bu nazik ziyaret karşısında Başkan Ellibeş, Müdür Bal ile tanışmaktan dolayı memnun olduğunu belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Değirmendere PTT Müdürü Bal, Başkan Ellibeş’in kendisini ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tanışmaktan dolayı da ayrıca mutlu olduğunu belirtti.

Muş Dağarası Köyü Derneği Ziyareti

Son olarak Muş Dağarası Köyü Derneği Başkanı Selahattin Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Dernek Başkanı Yılmaz, dernek çalışmaları konusunda Başkan Ellibeş’i bilgilendirirken vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, Dernek Başkanı Yılmaz’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.