DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bayram’dan İMO’ya Nezaket Ziyareti

Bayram’dan İMO’ya Nezaket Ziyareti
05.11.2017
877
A+
A-

Bayram’dan İMO’ya Nezaket Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetimini makamında ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında bu hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ı ağırladı.
İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok’un makamında gerçekleşen ziyarete şube yönetim kurulu üyelerinden sekreter üye Baturhan Üretürk, sayman üye Kahraman Bulut, Murat Balaban, Doç. Dr. Utkan Mutman, Murat Aytun Yüksel, Tolga Cankaya, Bekir Yüksel, Halil İbrahim Uzunoğlu, Nevzat İlker Ural, Emrah Ayhan, Volkan Gümüş, Aşkın Özön, Volkan Gümüş, Fatih Yazıcı, üst kurul delegeleri Ali Alp Arslan, İbrahim Çakır ve şube üyelerinden Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Kandıra Gıda İhtisas OSB Müdürü Bekir Güre katıldı. Başkan Tolga Ok Kocaeli Şubesinin yapmış olduğu çalışmaları hakkında kısa bilgi vererek başladığı konuşmasına Yönetim Kurulu Üyeleri’ni tanıtarak devam etti.

Karşılıklı memnuniyet mesajlarının verildiği ziyarette Sayın Bayram’a İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin vizyonunu daha da geliştirmek için hizmetler üretmeye devam edeceklerini kaydetti. Kent adına gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında düşüncelerin de paylaşıldığı toplantı oldukça verimli geçti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayram’a gerçekleştirdiği nazik ziyareti için teşekkür eden İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, “Ziyaretiniz beni ve yönetim kurulumu fazlasıyla memnun etti. Gelecekte de sizinle yeniden bir araya gelmeyi umut ediyoruz. Yönetim kurulum adına toplantımıza eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kendisi de İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin üyesi olan KBB Genel Sekreteri İlhan Bayram, gerek sosyal ve gerekse iktisadi açıdan oldukça önemli bir mesleğe sahip olduklarını vurguladı. Köklü geçmişi olan bu yapının önemli şubelerinden biri olan ve ilimizin etkin ve üretken meslek örgütlerinin başında yer alan Kocaeli Şube üyesi olmaktan ve meslektaşları ile bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade ederek güzel misafirperverliğinden dolayı Başkan Ok ve yönetimine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.