DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Belediye Meclis Toplantısının Kasım Ayı ayağı gerçekleştirildi

Belediye Meclis Toplantısının Kasım Ayı ayağı gerçekleştirildi

Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Kasım Ayı ayağı dün Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi.

Gölcük Belediye Meclisi Kasım Ayı ayağı toplantısı, Belediye Başkan’ı Mehmet Ellibeş’in Başkanlığında Meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Meclisi Kasım Ayı ayağı toplantısı, yoklama ve açılış yapıldıktan sonra 03 /13-10-2017 tarihli tutanak özetinin okunmasından sonra oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Hüseyin Yılmaz unutulmadı

CHP Meclis üyeleri merhum Hüseyin Yılmaz’ın meclis toplantısında oturduğu alana fotoğrafını ve gül bıraktı. Kasım Ayı ayağı Meclis toplantısında gündemi oluşturan maddeler tek tek ele alınılarak görüşüldü. Buna göre ilk olarak 8. Ulusal ve 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması ödül miktarları belirlendi.

Toplantıda gündem maddeleri değerlendirildi

  1. Ulusal Fotoğraf Yarışması ödülleri, Kategori A: Somut olmayan kültürel miras birincilik ödülü 4 bin TL, ikincilik ödülü 3 bin TL, üçüncülük ödülü 2 bin TL, mansiyon (3 adet) 500 TL, sergileme (En fazla 24 adet) 100 TL. Kategori B: Donanma Kenti Gölcük birincilik ödülü 3 bin TL, ikincilik ödülü 2 bin TL, üçüncülük ödülü 1 bin TL, mansiyon (3 adet) 500 TL, sergileme (En fazla 24 adet) 100 TL.
  2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması ödülleri (Göç konulu), FIAP Altın Madalya 1000 $, FIAP Gümüş Madalya 500 $, FIAP Bronz Madalya 250 $, FIAP Mansiyon (6 adet) 100 $. 41 E 0888 – 41 H 2000 – 41 E 0027 – 41 H 0202 ve 41 H 0001 plakalı binek araçların satılması, kamu kurum ve kuruluşlarına devredilmesi oy birliği ile kabul edildi.Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Merkez Mahallesi, G23c.02d.2b uygulama imar planı paftası, 15 ada 10 ve 11 nolu parsel ile 11 nolu parselin batısında kalan tescil harici alana ilişkin hazırlanan uygulama imar planı tadilatı ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Merkez Mahallesi, G23c.02d.2d uygulama imar planı paftası, 105 ada 1 nolu parsele ilişkin hazırlanan uygulama imar planı tadilatı ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.Belediyemize ait; Gölcük Saraylı 19L3 pafta, 144 ada, 12 parsel, Gölcük Yeni Mahalle 18/1 pafta, 375 ada, 9 parsel, Gölcük Örcün Ş.19 K IIIV pafta, 383 ada, 1 parsel, Gölcük İhsaniye 30L2B pafta, 128 ada, 1 parsel, Gölcük İhsaniye 30.L.II.d pafta, 252 ada, 2 parsel sayılı taşınmazların satılması oy birliği ile kabul edildi.Gölcük Revizyon Uygulama İmar Planı’ndaki ihdas edilmesi gereken alanlardan fazla olan ve kamuya terk edilen alanların kamuya kazandırılması oy birliği ile kabul edildi. Belediyemiz sınırları içerisinde ki tanımsız Orman alanlarının idari mahalle sınırlarına bağlanması oy birliği ile kabul edildi.3402 sayılı Kanunun 3.ncü maddesi uyarınca kadastro bilirkişi seçimi oy birliği ile kabul edildi. Migros’un yerinin Hastane yapımı için 6183 maddeye istinaden maliyeye hazine devri oy birliği ile kabul edildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.