DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bu manzaraların önüne geçilemiyor

Bu manzaraların önüne geçilemiyor
22.11.2017
743
A+
A-

Bu manzaraların önüne geçilemiyor

İlçemizde park yasağı olan cadde ve sokaklara sürücülerin araçlarını park etmemeleri için takılan dubaların bazıları kırılınca ortaya kötü görüntüler ortaya çıkıyor.

Yaşlı vatandaşlar ve çocuklar için büyük tehlike

İlçemizde Preveze Caddesi üzerinde uzun zamandan beri kaldırımın üzerinde bulunan kırık dubalar duyarlı vatandaşların dikkatini çekiyor. Bu türlü dubalar özellikle akşam saatlerinde yaşlı vatandaşlar ve çocuklar için tehlike arz ediyor. Vatandaşlar ilçemizde bu şekilde duran dubaların onarılmasını beklerken, şu sözleri söyledi: “Kırık dubalar yüzünden yaşlı vatandaşlar düşme tehlikesi atlatıyor. Bu kaldırımda dubalar betonla birlikte kırılmış durumda ve uzun zamandır bu manzara değişmiyor. Umarız en kısa sürede dubalara verilen zarar en aza iner” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.