DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çanakkale Caddesine yakışmayan kaldırımlar

Çanakkale Caddesine yakışmayan kaldırımlar
12.11.2017
1.021
A+
A-

Çanakkale Caddesine yakışmayan kaldırımlar

Değirmendere Yalı Mahallesi Çanakkale Caddesi üzerinde bulunan kaldırım taşlarının büyük hasar almış olması çevrede ki vatandalar için tehlike yaratıyor. Değirmendereli vatandaşlar kaldırımların onarılması gerektiğini dile getirdiler.

Bozuk olan kaldırım üzerinde yürümek mümkün değil

Körfezin incisi ilçemizin şirin beldesi olan Değirmendere’nin en kalabalık ve en eski yerleşim yeri olan Yalı Mahallesinde bulunan Çanakkale caddesi üzerinde bozulan kaldırımlar mahalle sakinlerini zor durumda bırakıyor. Oldukça dağılmış olan kaldırım üzerinde yürümek mümkün olmadığı için vatandaşlar yoldan yürümek zorunda kalıyor ve olası bir kazaya davetiye çıkarıyorlar. Yalı Mahallesinde oturan vatandaşlar cadde üzerinde bir çok noktada aynı manzaranın olduğunu ve yetkililer tarafından cadde üzerinde bulunan kaldırımların yenilenmesi gerektiğini dile getirdiler. Vatandaşlar, “Çanakkale üzerinde bulunan bozuk kaldırımlar yüzünden kaldırımlarda yürümemiz mümkün olmuyor. Özellikle okula giden çocuklarımız için büyük tehlike oluyor. Tamam caddemiz yoğun trafiği olan bir cadde değil ama biz yinede çocuklarımızın güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini istiyoruz. Bu nedenlede yetkilerinin cadde üzerinde bulunan hasarlı kaldırımların düzeltilmesini istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.