DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Derince’de İlk Kulaçlar Atıldı

Derince’de İlk Kulaçlar Atıldı

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçe halkına katkı sunması amacıyla hayata geçirdiği projeler arasında yer alan Kapalı Yüzme Havuzu’nda faaliyetler başladı. Yavuz Sultan Mahallesi Canan Caddesi üzerindeki alana inşa edilen Kapalı Yüzme Havuzu, sadece bölge halkına değil tüm Kocaeli’ye hitap ediyor. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, 25 metre uzunluğunda, 7 kulvarlı olarak inşa edildi. İlçede sporun gelişimini sağlayacak Kapalı Yüzme Havuzu’nda kondisyon merkezi, çocuk eğitim havuzu, fitness salonu, jimnastik salonu, etüt odası, ofisler ve kafeterya gibi sosyal donatılar da yer alıyor.

Gençlerin ve çocukların ikinci adresi

Derince Belediyesi tarafından inşa edildikten sonra hizmete açılan Kapalı Yüzme Havuzu’nda birinci sınıf öğrencilerinden engelli bireylere kadar 7’den 70’e tüm bireyler yüzme sporu ile tanışma imkanı buluyor. Tesise gelen vatandaşlar burada yüzme sporunun dışında plates, jimnastik, step-aerobik ve zumba sporlarını da yapabiliyor. Modern sistemle inşa edilen ve benzerleri arasında farklı bir görünüme sahip olan havuzda yüzme eğitimleri başladı. Kayıtların devam ettiği Kapalı Yüzme Havuzu’ndan yararlanmak isteyenler için aylık, altı aylık ve yıllık olarak farklı ücret tarifeleri oluşturuldu. Eğitim kurumlarına yönelik çeşitli kampanyaların da gerçekleştiği merkez, gençlerin ve çocukların adeta ikinci adresi oldu.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.