DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DOĞAN, ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ MAHALLEDE

DOĞAN, ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ MAHALLEDE

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezisini Körfez (42 Evler) Mahallesi ile devam etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ve Muhtar Oğuz Bayraktar’ın eşlik ettiği inceleme gezisinde Başkan Doğan, çocukluğunun geçtiği Körfez Mahallesi’ndeki komşularıyla özlem giderdi. Körfez Mahallesi’nde cadde ve sokakları tek tek dolaşan, esnafları ziyaret edip hayırlı ve bol kazançlar dileyen Doğan, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.

HİZMETE DEVAM

Başkan Doğan “42 Evler çocukluğumun geçtiği bende ayrı bir yeri olan bir mahallemiz. Bir zamanlar birlikte çember çevirdiğimiz, çelik çomak, birdirbir, mile ve top oynadığımız arkadaşlarımla sohbet etmek bütün yorgunluğumuzu alıp götürdü. Bütün mahallere olduğu gibi bu mahallemizde de hiçbir ayrım yapmadan hizmetler yapıyoruz. Camisinden, okuluna kadar desteğimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.

Doğan, inceleme gezisi sırasında Ali Dikmen Sokak’taki boş alana mahalle meydanı yapılacağı müjdesini de vererek bu konudaki çalışmaların hemen başlayacağını söyledi. Mahalle sakinleri, Başkan Doğan’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.