DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Encümende kiralama ihaleleri yapıldı

Encümende kiralama ihaleleri yapıldı

Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol Başkanlığında toplandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleştirildi. Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığındaki toplantıda, Ereğli’de bulunan balık halleri ve Gebze Center AVM önünde bulunan taksi durağı için kiralama ihaleleri gerçekleştirildi.

9 ADET BALIK HALİ KİRALANDI

Encümen toplantısında Karamürsel ilçesi Ereğli de bulunan Balık Halindeki 9 adet dükkan için ihale gerçekleşti. 3 yıl boyunca geçerli olacak ihalelerin tamamına katılım sağlandı. İhalede 1 no’ lu yazıhane için İbrahim Kaldırımcı tarafından aylık  Bin 200 TL + KDV, 2 ve 3 no’lu yazıhaneler için Abdülkerim Özdere tarafından  her biri  için aylık 850 TL +  KDV  ,   5 no ‘lu yazıhane için  Ahmet Teke tarafından aylık 850 TL + KDV  , 6 no ‘lu yazıhane için   Aykut Özkan tarafından aylık 1050 TL + KDV  , 7 ve 8  no’lu yazıhaneler  için Murat Dursun tarafından her birine ayrı ayrı   aylık bin 400 TL + KDV  ve alanda bulunan kafeterya için Orhan Ersan tarafından aylık 530 TL + KDV bedel karşılığında  3 yıl süre ile kiralandı.

GEBZE CENTER ÖNÜNDEKİ TAKSİ DURAĞI

Öte yandan Encümen toplantısında Gebze Center önünde bulunan 14 araç kapasiteli taksi durağı için de kiralama ihalesi yapıldı. Kapalı zarf usulü yapılan ihalede taksi durağı 10 yıl süre ile kiralandı. İhaleye tek firma teklif verildi. Taksi durağı 10 yıl süre ile  toplam 200.500 TL + KDV bedel ile kiralandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.