DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Etkinliğe CHP Milletvekili Gürsel Tekin de geldi

Etkinliğe CHP Milletvekili Gürsel Tekin de geldi

CHP’liler Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı’nın tanıtım günlerine yoğun katılım sağladı

CHP’liler Kars- Ardahan- Iğdır Vakfı’nın tanıtım günleri etkinliğinin açılışına yoğun katılım sağladı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de açılışa katılanlar arasındaydı.

YÖRESEL ÜRÜNLER İKRAM EDİLDİ

Güneşin ilk doğduğu topraklar olarak adlandırılan ve bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Kars- Ardahan- Iğdır Vakfı’nın 29 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleştirdiği tanıtım günleri etkinliğinin açılışı yoğun katılımla gerçekleşti. Vakıf Başkanı Mehmet Irak ve yönetimi katılımcılarla yakından ilgilenirken tüm katılımcılara Kars kaşarı, Ardahan kazı gibi bölgenin yöresel ürünleri ikram edildi.

CHP’LİLER YOĞUN KATILIM GÖSTERDİ

Açılışa kendisi de Ardahan’lı olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP İl Yöneticileri Harun Yıldızlı ve Sabriye Şahin, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç, CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Erdoğan ve çok sayıda partili katıldı.

HEMŞERİLERİMLE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti. Bu yıl tanıtım günlerinin ilkini gerçekleştirdiklerini belirten Irak, “Tanıtım günlerimizi bundan sonra geleneksel hale getirerek her yıl gerçekleştireceğiz” dedi. Irak Vakıf hakkında ve yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Davetinizden dolayı çok mutlu oldum diyerek konuşmasına başlayan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “ Bugün burada siz hemşerilerimle birlikte olmaktan mutluluk duydum. Bu tür etkinlikler insanları birbirine kaynaştırır” diye konuştu. CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ise, güzel bir etkinlik olduğunu dile getirerek, emeği geçen herkesi tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.