DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ’NDE BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ’NDE BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Hastane Yöneticisi Op.Dr.Yüksel Pehlevan’ın katılımı bina değerlendirmeleri gerçekleşti.

Ayrıca Hastane Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Korkmaz Burç, Uz. Dr. Sertan Acar, Op. Dr. Deniz Ceylan, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Özdemir, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları Uğur Erten, Şenol Yıldız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Filiz Karaosmanoğlu, Songül Akın, Kalite Biriminden Zübeyde Yazıcı, Acil Durum Afet sorumlusu Ali Özyolcu, Atık Yönetim Birim Sorumlusu Mevlüt Akdere ile İş güvenliği Sorumlusu Hasan Koç’da değerlendirmede hazır bulundu.

Fikir alışverişinde bulunuldu

Hastane acil servis, poliklinik ve servis katlarında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmelerde Kalite ve Verimlilik kriterleri gözden geçirildi. Hali Hazırda tadilat aşamasında olan birimler ise yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.