DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük İlçe Protokolü’nden anlamlı ziyaret EĞİTİMİN ASIRLIK ÇINARLARI UNUTULMADI

Gölcük İlçe Protokolü’nden anlamlı ziyaret  EĞİTİMİN ASIRLIK ÇINARLARI UNUTULMADI
26.11.2017
902
A+
A-

Gölcük İlçe Protokolü’nden anlamlı ziyaret

EĞİTİMİN ASIRLIK ÇINARLARI UNUTULMADI

Kaymakam Altıntaş başta olmak üzere ilçe protokolü 98 yaşındaki Emekli Öğretmen Asım Kibaroğlu ve 95 yaşındaki eşi Melahat Kibaroğlu’nu evinde ziyaret ederek, Öğretmenler Gününü kutladı.

Emekli Öğretmenler genç Öğretmenlere sabırlı olmaları nasihatında bulundu

Ziyarete başta Kaymakam Altıntaş, olmak üzere; Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Yakup Alptekin ve Uğur Mumcu Ortaokulu Müdürü Mehmet Çakır katıldı. Değirmendere’de yaşayan 98 yaşındaki Emekli Öğretmen Asım Kibaroğlu ve 95 yaşındaki eşi Melahat Kibaroğlu’nu Öğretmenler Günü münasebetiyle ziyaret eden ilçe protokolü, Asırlık Çınarların hikayelerini dinleyerek, bu özel günlerinde mutlu ettiler. Emekli Öğretmenler Asım ve Melahat Kibaroğlu çifti, “Öğretmenlik gerçekten çok değerli bir meslek. Ülkemizin geleceğini şekillendiren en önemli unsurların başında Öğretmenler gelir. Çünkü biz Öğretmenler Cumhurbaşkanı da, Mimar da, Mühendis, Doktor ya da nice meslek sahibi öğrenci yetiştiririz. Bu yüzden genç Öğretmen çocuklarımızın mesleklerinde çok sabırlı olmaları ve mesleklerini gönülden yapmaları gerekiyor. Bizler mesleğimizi gerçekten çok zor şartlarda yerine getirdik ama mesleğimizi çok sevdik, yorulduk ama pes etmedik. Geriye baktığımızda binlerce pırıl pırıl çocuklar yetiştirdiğimizi gördük” dedi.

Altıntaş, “Öğretmenlik çok değerli bir meslektir”

Kaymakam Altıntaş, “Bugün siz değerli Öğretmen büyüklerimizi ziyaret etmek beni çok mutlu etti. Öğretmenler Gününüzü tebrik ediyorum. Sizlerinde belirttiği gibi Öğretmenlik çok değerli bir meslektir. Öğretmenlerimizin mesleklerinde sabırlı olmaları ve pes etmemeleri gerekir. Bu münasebetle tüm Öğretmenlerimizin ve siz değerli büyüklerimizin bu güzel gününü kutluyor, sizlere sağlıklı ve mutlu seneler diliyorum” dedi.

Gülsuyu, “Hepimiz Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunun farkındayız”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Hepimiz Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunun farkındayız. Bizler Öğretmenlerimizin emekleri ve bize öğrettikleri insan bilinci sayesinde bugünlerimize geldik. Bütün Öğretmenlerimizin bu anlamlı ve güzel günlerini kutluyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ziyarette Öğretmenlere çiçek takdiminde bulunuldu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.