DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’dan umutlu mesajlar var

Gölcükspor’dan umutlu mesajlar var

 

Son üç maçta sadece 1 puan alabilen, 14’ncü sıraya kadar gerileyen 3.Lig 2. Grup’taki temsilcilerimizden Gölcükspor’da Başkan Ahmet Şahin ile Teknik Direktör Kayhan Çubuklu, gelecekten çok umutlu.

Şahin ile Çubuklu 5-2 kaybedilen Turgutluspor maçı sonrasında şu açıklamaları yaptılar:

ŞAHİN: “YENMEYECEK GOLLERİ YEDİK” “Skor elbette çok kötü. Adamlar hiç gol kaçırmadı. Diyarbakır’da da bu maçta da kendi kalemize gol atıyoruz. Yenmeyecek golleri yedik. Bazı futbolcuların giydikleri formanın ne olduğunu anlamaları lazım. Turgutluspor iki pozisyona girdi, beş gol attı. 2 maçta 8 gol yedik. Önce bu eksikliği düzeltmemiz lazım. Yine söylüyorum bu ligde Play-Off’u zorlarız. Ben bu takıma inanıyorum. İlkyarıda kalan 5 maçtan 4’ünü kazanacağımız inancındayım. Hakemle ilgili yorum yapmak istemiyorum çünkü sahada hakem göremedim. Sadece üç kişi hakem forması giymiş. Üç de trafik polisi gibiydiler. Yardımcı hakem Onur’a atılan tekmeyi görmedi. İlyas’ı attırdı, Yaşar’a sarı kart göstertti. İlyas’ın da dahi sakin olması lazım. Daha konsantre, dikkatli olmak lazım. Bir galibiyet bize ilaç gibi gelecek.

ÇUBUKLU: “BENİM İŞİM OYUNLA, KAVGAYLA DEĞİL” “Kalemizde gelen ilk top gol oldu. Şanssızlıktı. Tam golü düşündüğümüz anlarda santraforumuzun ayağı çekti, çıktı. Zorunlu değişiklik yaptık. Hakemler çok kötüydü. Yediğimiz 5’inci golde gülünecek derecede hatalıydılar. Kalemize gelen her top gol oldu. İyi çalışmadıkları belli oluyor. Berke’nin ayağı atmazdı. Geçen hafta Diyarbakır’da 2-0’dan döndük, son golü aynı şekilde yedik. Elimizdeki kadrodan çok iyi verim almamız gerekiyor. Maalesef bu ligdeki futbolcular aşarı derecede duygusal. Tepkilerini başka türlü veriyorlar. Gereksiz işler yaptılar. Benim işim oyunla, kavgayla değil. Kalecimiz bugün kötüydü, tutacağı topu yumrukladı adamın önüne geldi, gol oldu. Ben bu kadroya inanıyorum, iyi işler yapacağız”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.