DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Oto ses sistemleri ve aksesuarları hizmete açıldı

Gölcük’te Oto ses sistemleri ve aksesuarları hizmete açıldı

İlçemiz esnaf zinciri halkasına yeni bir halka daha takılarak Gölcük Çiftlik Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde Oto ses sistemleri ve aksesuarları görkemli bir şekilde açıldı.

Açılışa yoğun katılım sağlandı

Mehmet Eren esnaflığa ilk adımını atarak yeni bir iş yeri açmak için çalışmalarını yaptı. Yapılan bu çalışmaların sonucunda Gölcük Çiftlik Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde Oto ses sistemleri ve aksesuarları adı altında çok parça kapsamlı yeni bir işyerini açtı. Dün Yeni İşyerinde açılış programı düzenledi. Düzenlenen açılış programına Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ürer ve çok sayıda davetli gençler katılım sağladılar.

Kocaman, “Genç esnaf kardeşlerimize destek olmalıyız”

Açılış öncesi açıklama yapan Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman; “öncelikle genç kardeşimiz Mehmet Eren’i tebrik ediyorum. Bu dönemde esnaflarımızın yaşadıkları bu zor süreçte, genç kardeşlerimiz zorluklara göğüs gererek yeni işyerlerini açarak hem kendilerine hem ülkemize katkı sağlıyorlar. Genç kardeşlerimizin bu güzel çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Bundan sonraki çalışmalarından başarılar dilerim” dedi. Bu açıklamaların ardından bereket duasını okuduktan sonra Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, iş yeri sahibi Mehmet Eren ve Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ürer tarafından açılış kurdelesi kesilerek yeni işyerinin açılışı gerçekleşti. Açılıştan sonra ikram yapıldı ve açılış programı son buldu.

 Arif ÖZTOK

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.