DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’te Yelken Yarışları nefes kesecek

Gölcük’te Yelken Yarışları nefes kesecek

10 Kasım Atatürk’ü Anma Yelken Yarışları için geri sayım başladı. Gölcük Yelken Kulübü önemli bir etkinliğe daha imza atıyor. Yelken Yarışları 11-12 Kasım 2017 tarihleri arsında Kavaklı Sahilinde yapılacak.

Yarışlar 11-12 Kasım tarihlerinde

Kavaklı Sahili’nde hizmet veren Gölcük Yelken Kulübü 10 Kasım Atatürk’ü Anma Yelken Yarışları düzenliyor. Kurulma amacı çocukları ve gençleri uyuşturucu be kötü alışkanlıklardan korumak ve ülkemize yakışır bir nesil yetiştirmek olan Gölcük Yelken Kulübü önemli bir yarışa imza atıyor. Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Zafer Cebeci, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Yelken Yarışları’nın 11-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Kabaklı Sahilinde gerçekleşeceğini ifade etti. Başkan Cebeci, yarışın 11 Kasım’da saat 12.00’de start alacağını ifade ederken, ödül töreninin ise 12 Kasım’da saat 16.00’dayapılacağını belirtti. Yarışlara Gölcük Belediyesi de destek sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.