DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gülefşan Derneği’nden hayırlı kermes

Gülefşan Derneği’nden hayırlı kermes

Kimsesiz ve yoksul çocuklar için kermes Gülefşan Eğitim, Sanat ve Kültür Derneği, Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde kimsesiz ve yoksul çocuklar için kermes açtı.

Yaman, “Kimsesiz ve yoksul ailelerimizin çocuklarının eğitimi için gerekli destekleri veriyoruz”

Kermes, 17 Kasım 2017 Cuma gününe kadar sürecek. Gülefşan Eğitim, Sanat ve Kültür Derneği dün, Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde kimsesiz ve yoksul çocuklar için gıda, giyim ve mefruşat kermesi açtı. Kermesin açılış programına; Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi açıklama yapan Gülefşan Eğitim, Sanat ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Yaman, “Derneğimiz bayan ağırlıklı olması çalışmaların daha da özverili olmasına neden oluyor. Kimsesiz ve yoksul ailelerimizin çocuklarının eğitimi için gerekli destekleri veriyoruz. İlçemizde bulunan kimsesiz ve yoksul ailelerimizin çocuklarına destek amaçlı olarak bu kermesi açtık. Açılışımıza katılan değerli başkanımız Mehmet Ellibeş’e ve tüm konuklarımıza teşekkür ederim” dedi.

Ellibeş,“Çocuklarımızı, vatanına ve milletine hayırlı birer birey olarak yetiştirmeliyiz”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise yapmış olduğu konuşmada; “Bu tür hayır işlerinde her zaman gönüllü olan hanımlara teşekkür ederim. Hanımlarımız, gönüllü olarak birçok etkinlikte yer alarak, desteklerini esirgemiyorlar. Çocuklarımız, bizim geleceğimizde. Çocuklarımızı, vatanına ve milletine hayırlı birer birey olarak yetiştirmeliyiz. Bunun için de çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamalıyız.” dedi. Konuşmalarının ardından, Başkan Mehmet Ellibeş, kermesin açılış kurdelesini birlikte kestiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.