DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gülseren Solmaz, CHP’ye aday

Gülseren Solmaz, CHP’ye aday
26.11.2017
1.037
A+
A-

Gülseren Solmaz, CHP’ye aday

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Teşkilatı’nın 3 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan kongresinde, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Gülseren Altunal Solmaz, birlik ve beraberlik mesajı verdi.Körfez İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen adaylık açıklamasına, eski ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları, delegeler ve partililer katıldı. Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Kaçar yaptığı selamlama konuşmasında karşısına aday olarak çıkan Gülseren Solmaz’ı tebrik ederek, ‘Biz de demokrasi var. Herkes aday olabilir. Abi kardeş içinde yarışacağız. Kaybedeni olmayacak; kazananı partimiz olacak’ dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayanSolmaz, parti olarak büyük bir aile olduklarını vurgulayarak, ” Bende büyük bir ailenin bir neferi olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bu gün ülkemiz çok zor durumlardadır. Ülkemiz zor durumda iken bizlerin evde veya kahvehanede oturma lüksü yoktur.Çocuklarımız ve gençliğimiz için, demokrasi için, aydınlık bir ülke için çok çalışmalıyız ve elimizi taşın altına mutlak suretle koymamız gerekir. Biz, Körfez’i yaşanabilir bir kent yapmak ve CHP’nin bayrağını Körfez’e dikmek için; örgütlülüğü, yoldaşlılığı, etik olmayı, birleştirici olmayı, şeffaf olmayı, kendimize ilke edinerek, var gücümüzle çalışacağız.”dedi.

TEK YUMRUK OLACAĞIZ  

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı da veren Solmaz, “Bizim amaç edindiğimiz tek şey; pazarlıksız, çıkarsız olmaktır. Birilerini makam sahibi etmek bizim düşüncemizde olmamalıdır. Kapalı kapılar ardında pazarlık yapılmadan, her kararı CHP ailesi ile birlikte alarak, hareket etmek, ortak akıl etrafında birleşerek tek yumruk olmayı hedeflemekteyiz.Ben burada bir koltuğa veya makama değil, CHP’nin hizmetkarlığına adayım. Ben değil, biz düşüncesiyle, doğru-dürüst- çalışkan-idealist bir ekiple yola çıktık. biz bu ekiple CHP’yi layık olduğu en yüksek yere çıkaracağız; Körfez Belediyesi’ne CHP’nin bayrağını dikeceğiz. Ben buna söz veriyorum.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.