DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hayallerinin ötesinde de bir organizasyon isteyenlere NU ORGANİZASYON HİZMETE GİRDİ

Hayallerinin ötesinde de bir organizasyon isteyenlere  NU ORGANİZASYON HİZMETE GİRDİ
26.11.2017
3.344
A+
A-

Hayallerinin ötesinde de bir organizasyon isteyenlere

NU ORGANİZASYON HİZMETE GİRDİ

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek olan NU Organizasyon Nazan Erol ve Uğur Öztaş ortaklığı ile Merkez Mahallesi 40. Sokak’ta yoğun bir katılım ile hizmete açıldı.

Yoğun bir katılım oldu

Açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Harb-İş Sendikası Mali Sekreteri Nusret Subaşı, Nazan Erol ve Uğur Öztaş ortaklarının eş, dost ve akrabaları katıldı.

Açılış kurdelasını Başkan Ellibeş kesti

İlçemize yeni bir renk getirecek olan NU Organizasyon’nun açılış kurdelasını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş keserken açılış öncesinde kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Başkan Ellibeş, ” Bizim zamanımızda düğün yapmak kolaydı. Salonu buldun mu piyanist ile anlaşıyordun. Kuru pastasını yaş pastasını yaptırıyordun iş bitiyordu. Şimdi masası ayrı , sandalyeleri ayrı, gelin yolu ayrı, nikah kıyılacak masanın süslemesi ayrı, dağıtılan hediyeler derken yeni bir akım başladı. Aslında daha bir estetik hale geldi. Bu hale getiren tabi sizlersiniz. Tasarlayan, projelendiren ve bizlerinde cebine biraz zarar veren bir uygulama ama tabi ömürde bir defa oluyor. Bir yuva kurmaya niyet eden çiftlerimize eşleri ile bir ömür boyu sağlık sıhhat içersinde bir hayat nasip etsin. Her ikinize girmiş olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Rakipleriniz çok bunuda biliyorsunuz. Rekabette esas olan daha iyi daha güzel ve ekonomik bir bedelle işler yapmak. Bunu başaracağınıza inanıyoruz. Yüce Rabbim yar ve yardımcınız olsun ” dedi ve açılış kurdelasını kesti.

Öztaş, ” Hayallerinizi bize anlatın bizde hayata geçirelim”

Organizasyon şirketleri hakkında bilgi veren ortaklardan Uğur Öztaş, ” NU Organizasyon ile Gölcük’te çok iddali işler yapmak için bu yola girdik. Ben beden eğitimi öğretmeniyim ve aynı zamanda Finitolar adlı bir tiyatro grubunun kurucularından ve 10 yılı aşkın süredirde oyunculuk geçmişim var. Bu 10 yıl içerisinde ayrıca animasyon ve animasyon şefliği yaptım. Tiyatro grubunda bitin sahne dekorunu ve organizasyonu kendim yapıyordum. Bu yeteneğini bir organizasyon şirketi ile devam ettirmek istedik. Bu işe adım atarken ortağım Nazan Erol ile Nu organizasyon şirketini açmaya karar verdik. Organizasyon şirketimizde evlilik teklifi, kına gecesi, nişan, düğün, sünnet düğünü, doğum günü, doğum odası, baby shower, mezuniyet, açılış, catering, toplantı, davet, tiyatro ve dans gibi alanlarda hizmet sunacağız. Organizasyonu olanlar hayallerini bize anlatsınlar biz hayata geçirelim” dedi.

 

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.