DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İhtiyaç sahipleri için gözleme gününde bir araya geldiler

İhtiyaç sahipleri için gözleme gününde bir araya geldiler
28.11.2017
986
A+
A-

İhtiyaç sahipleri için gözleme gününde bir araya geldiler

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi burslu öğrenciler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için dernek binasında gözleme günü düzenlediler. Toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine gidecek.

İlgi büyük oldu

Bu ayki etkinliğe CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, Hayvan Hakları Aktivistleri Gölcük Şube Başkanı Gülçin Taşkın, Yardım Sevenler Derneği üyeleri ve yardımseverler katıldı.

Karataş, “Etkinliğimizi her ay farklı bir konsept ile tekrarlayacağız”

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş düzenledikleri yardım kampanyaları ve etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Yaptığı açıklamada Karataş, ” Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi olarak dernek binasında düzenlediğimiz güzleme günü ile ihtiyaç sahiplerine bir nebzede olsa yardım toplamaya çalışıyoruz.  Her ay böyle aktiviteler düzenleyerek bir araya gelerek bir bütün oluşturuyoruz. Bu ay Yardım Sevenlerimize kendi ellerimiz ile gözleme açtık. Bu ayki etkinliğimize katılım çok yoğun oldu. Tabi bu da bizi oldukça mutlu ediyor. Çünkü katılım ne kadar yoğun olursa ihtiyaç sahipleri için o kadar yardım toplamış oluyoruz. Etkinliğimizi her ay farklı bir konsept ile tekrarlayacağız. Derneğimiz tamamen gönüllülerden oluşuyor. Büyük bir özveriyle arkadaşlarımın hepsi çalışıyor. Bu konuda hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Biz bir bütünüz ve bu tür aktivitelerin devam edeceğini belirtmek istiyorum. Derneğimiz aynı zamanda ayni ve nakdi bağışları kabul ediyoruz. Aynı zamanda üye aidatlarımız bizim için çok önemli. Tüm Yardım Sevenler Derneği çalışanları büyük bir özveriyle ve şevkle çalışıyoruz. Katılımlarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.