DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İLK GÜNKÜ GÜZELLİĞİNE KAVUŞSUN

İLK GÜNKÜ GÜZELLİĞİNE KAVUŞSUN

Bozoğlu Kaporta ile sizinde araçlarınız

Ustalığı ve teknolojiyi aynı çatı altında buluşturan  Bozoğlu Kaporta küçük bir çizikten, komple boyanacak bir otomobile aynı üstün özeni gösterir.

İleri teknolojiye sahip Fırın Boya sistemlerini kullanmaktadır. Tüm bu kalite katmanlarından geçerek boyanan araçlar üstün bir kalite ve görünüme sahip olarak sahiplerine teslim edilir. Bozoğlu Kaporta’nın Duayen isimlerinden Sabahattin Boz ve Oğulları Yasin Ve Ersin BOZ’un önderliğinde uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla, tüm marka araçlar için verdiği servis hizmetlerinde, müşteri mutluluğunun en yüksek seviyede kalmasını sağlamak için çalışmaktadır. Bozoğlu Kaporta Boya servisine girdiğiniz andan itibaren birlikte aracınızı inceleyecek, yapılması gerekenler hakkında size detaylı bilgi verecektir. Aracınız servisde olduğu sürece, bilginiz dahilinde olmayan hiçbir işleme tabi tutulmayacaktır. Yapılması gereken her ekstra işlem hakkında müşterilerimiz mutlaka bilgilendirilir ve onayları alındıktan sonra işlemler gerçekleştirilir. Bozoğlu Kaporta müşterilerini randevulu veya randevusuz kabul etmekle birlikte, gelmeden önce randevu alınması bekleme süresini en aza indirecektir. Yasin ve Ersin BOZ’un önderliğinde her türlü araçların markası ne olursa olsun kaporta ve boya işlemlerinde kendini kanıtlamış olan uzman ekibi ile Gölcük’te ve çevresinde siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmak için çalışmaktadırlar. Bozoğlu Kaportada Plastik tampon tamiri, kilit tamiri ve Pasta cila itinalı bir şekilde usta ellerde yapılmaktadır. Bozoğlu Kaporta ile sizinde araçlarınız ilk günkü güzelliğine kavuşsun.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.