DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İLK ŞUBE GÖLCÜK’TE

İLK ŞUBE GÖLCÜK’TE
28.11.2017
2.259
A+
A-

Emekli Uzman Çavuşlar Derneği,

İLK ŞUBE GÖLCÜK’TE

Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kargı ve Yönetimi dün Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek, dernekleri hakkında bilgi verdi. Ziyarete EMUZDER Genel Başkanı Esef Merdoğlu’da katıldı.

Kaymakam Altıntaş’a dernekleri hakkında bilgi veren, EMUZDER Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı, şu sözleri dile getirdi: “Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara’da Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde Uzman Çavuş rütbesiyle emekli olan asker kişiler tarafından kurulmuştur.

KAYMAKAM ALTINTAŞ’A BİLGİ VERDİLER

Derneğimizin birincil amacı; Sadece sıkça şehit haberlerinde duyduğumuz Uzman Erbaş’lık statüsünde görev yapan emeklilerinin sorunlarını kamuoyuna duyurmak, çözümler geliştirmek ilgili her merciyle paylaşmak ve sunmaktır.

Aldıkları ağır eğitim ve yaşadıkları disiplin içinde tek hedefleri ülkenin bütünlüğü ve milletin birliği olan, üstlerindeki görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirme bilinciyle, ülkemizin iç ve dış güvenliğinde büyük bir sorumluluk taşımaktadırlar. Savunmamızın önemli teknik ve kritik noktalarında ciddi görevleri bulunmakta ve yaşatmak için yaşamak zorunda olduklarını bilerek ve hissederek Türk Silahlı Kuvvetlerine katılan arkadaşlarımız ömürlerinin en verimli zamanını görevleri başında geçirmiş ve çoğu zaman ailelerini bile unutmuşlardır.

TÜRKİYE UZMAN ÇAVUŞLARIN SORUNLARINI EMUZDER SAYESİNDE ÖĞRENMİŞTİR

Kaldı ki vatan savunmasında şehit haberlerinde duyduğumuz Uzman Erbaş’lık statüsünün sorunların hayal dahi edilmeyecek kadar fazlasıdır. Kurulduğu tarihten bu yana geçen 12 yıl aşkın zamanda dönem içerisindeki Cumhurbaşkanları, Başbakanlar, Bakanlar, Milletvekilleri ve parti liderleri ile sıkça görüşülmüştür. Ayrıca ulusal yayın yapan tüm haber kanallarında sıkça programlara katılımı, Uzman Erbaş kanunu sorunlarını tüm ülkeye duyurulmuş ve gündeme yerleştirilmiştir. Kamuoyu vatan için canını sermaye eden Uzman Çavuşların hasta olunca yaşlanınca atıldığını ek göstergelerinin ve emeklilik haklarının olmadığını halen sözleşmeli görev yaptıklarını EMUZDER’in çabalarıyla öğrenmiştir.

ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR

2011 yılından bu yana Genel Başkanlığını Emekli Uzman Çavuş Esef Merdoğlu’nun yaptığı EMUZDER ayrıca üye ve bağışçı gönüldaşlarına her türlü bilgi ve danışmanlık desteğini kesintisiz vermesi ve konularına hakimliği ile tüm statü içerisinde saygın bir konuma sahip olmuştur. Kuruluşunda kendisine edindiği birincil amaçlar içerisinde tüm ülkeye şube temsilcilikleriyle de ulaşmayı da hedeflemiştir. Zira bu bağlamda artık zamanın geldiği düşüncesi ile Genel Kurul Üyelerimizin de yoğun ikamet ettiği KOCAELİ Gölcük İlçesinde ilk Şubenin açılması için gerekli girişimler 2017 yılı Genel Kurul toplantımızda karara bağlanmıştır. Kocaeli Gölcük Şubenizin açılışı ile ilgili başvuru ve onaylar Kasım 2017 tarihi itibariyle gerçekleştirilmiş olup çalışmalar hızla devam etmektedir.

GÖLCÜK’TE YENİ OFİS HAZIRLIĞIMIZ SÜRÜYOR

Merkez Mahalle Preveze Caddesi N0 53/1 Gölcük Kocaeli adresinde çalışma ofisini kiralayan EMUZDER Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu Başkalığı, Gölcük’teki askeri birliklerde görev yapan ve ilçedeki emekli uzman çavuşlar başta olmak üzere tüm Marmara bölgesine EMUZDER Genel Merkezini en başarılı şekilde temsil edecektir. Bu bağlamda EMUZDER Gölcük Şubesi Başkanlığı Kuruluşunun tüm camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz’ dedi.

ALTINTAŞ, “ŞUBENİZİ İLK GÖLCÜK’TE AÇMANIZ İLÇEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Kaymakam Altıntaş, ‘Emekli Uzman Çavuşlarımızın sorunlarını gerekli merciye iletmek ve sorunların çözümü için kurduğunuz dernek çok önemli. Şubenizi ilk Gölcük’te açmanız ilçemiz için çok önemli. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM ŞU ŞEKİLDE

İlçemizde yeni kurulan Emekli Uzmanlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı, Başkan Yardımcım Muhammed Kırkıncı, Genel Sekreter Tufan Tabakoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Cengiz ve Kadın Kolları Başkanı Neşe Darar’dan oluşturuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.