DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kavaklı Sahilinde bulunan çapanın bakımsızlığı gözlerden kaçmıyor

Kavaklı Sahilinde bulunan çapanın bakımsızlığı gözlerden kaçmıyor
12.11.2017
828
A+
A-

Kavaklı Sahilinde bulunan çapanın bakımsızlığı gözlerden kaçmıyor

İlçemizin körfeze açılan yüzü olan Kavaklı sahilinde uzun yıllar önce Gölcük Belediyesi tarafından sergilenmek üzere yerleştirilen çıpa bakımsızlıktan boyaları kabarmış olması gözlerden kaçmıyor.

Vatandaşlar gerekli bakımın yapılmasını istiyor

Gölcük Belediyesi tarafından uzun yıllar önce Kavaklı Sahilinde sergilenmek üzere yerleştirilen çapa gerekli korumalar sağlanmadığı ve bakımı yapılmadığı için bakımsız görüntüsü ile çevredeki vatandaşların dikkatini çekiyor. Üzerinde bulunan boyanın kabarmasından dolayı ortaya kötü görüntü veren çapaya çevrede ki vatandaşlar biran önce bakım yapılması ve aynı manzaranın tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini dile getirdiler. Vatandaşlar, ” Kavaklı sahili bizim için önemli ve sahilimize gerekli değerin verilmesini istiyoruz. Uzun yıllardır sahile herhangi bir bakım yapılmadığı için ortaya kötü görüntülerin çıkmasına neden oluyor. Bunlardan biride kavaklı Sahili’ne yerleştirilen çapa. Uzun yıllar önce yerleştirilen çapaya herhangi bir bakım yapılmadığı ve korunmadığı için çapanın bütün boyaları kabarmış durumda ve hiç hoş bir görüntü sergilemiyor. Bu nedenle çapanın biran önce bakımının yapılmasını ve gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz” dediler.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.