DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Anneleri Derneği’nin ilk ziyaretçisi Down Sendromlular derneği oldu

Kocaeli Anneleri Derneği’nin ilk ziyaretçisi Down Sendromlular derneği oldu

 

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Kocaeli Anneleri’nin dernekleşmelerinden dolayı hem hayırlı olsun hem de Gölcük Down Cafe’ye vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sosyal ortamda bir platform olan Kocaeli Anneleri dernekleşerek projelerini daha da büyütme fırsatı yakalayarak çalışmalarına devam ediyorlar. +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz +1 Farkla 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Yeşilyurt, Dernek kurucu üyelerinden Çağla Abanoz hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Abanoz, Kocaeli Anneleri’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti

Ziyarette + 1Fark ile Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz, ” Kocaeli Anneleri olarak derneğimize gerçekten çok büyük destekleriniz oldu. Öncelikle bu konuda teşekkür etm4ek isterim. İnternet platformu olarak çıktığınız yolda dernekleşerek devam edecek olmanız bizi son derece mutlu etti. +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği olarak başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Kaya, ” Çalışmalarımız dernek üzerinden devam edecektir”

Kocaeli Anneleri Dernek Başkanı Hande Kaya, ilk ziyaretçileri olarak +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği’ni ağırladıkları için duyduğu mutluluğu dile getirerek, ” Kocaeli Anneleri olarak Kocaeli’nde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere, özellikle çocuklarımıza yardımcı olmak için bu yola girmiştik. Dernek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Bundan sonra ki çalışmalarımız dernek üzerinden devam edecektir. İlk ziyaretçimiz olarak +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği’ni ağırlamak bizi ayrıca mutlu ettiğini belirtmek isterim. Belgin Hanım’ın da çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve çalışmalarını taktir ediyoruz. Kendisi ile ortak çalışmalarımızın devam edeceğini ayrıca belirtmek isterim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.