DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Annelerinden lansman öncesinde önemli ziyaret

Kocaeli Annelerinden lansman öncesinde önemli ziyaret

İlimizin ilk, en büyük ve en başarılı jimnastik kulübü olarak Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Kocaeli Jimnastiğinin kurucusu Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü tüm takımlarıyla 2018 yılı Türkiye şampiyonaları hazırlıkları yaparken bir yandan da önemli misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ise ilimizde sosyal medya üzerinden örgütlenerek yaklaşık 20 bin üyeye ulaşan Kocaeli Anneleri Derneği Platformu 22 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’da Ramada Otel’de ’da gerçekleştirecekleri dernek lansmanı için önceki gün ilimizin başarılı gençlerinden Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Baş antrenörü Tolga Havuç’u makamında ziyaret ederek hem davetiyelerini takdim etti hemde kulüp çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Kocaeli Anneleri Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Hande Kaya ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Evrim Sarıkaya, Seda Hapeloğlu ve Ümran İnal yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Havuç: ‘Kocaeli Anneleri benim her zaman desteklediğim ve her şartta önemseyerek değer verdiğim bir kurumdur. Birçok kez birbirinden değerli ablalarımızdan oluşan ve birçok platformda birlikte hareket ettiğimiz annelerimizi gönülden takdir ediyorum. Kulüp olarak annelerimizi her zaman önemsiyor, yapmış olduğumuz başarılarda annelerimizin ne kadar büyük emeklerinin olduğunu görüyoruz. İki kurum olarak ileri ki dönemlerde daha büyük ve anlamlı projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Kocaeli Anneleri Yönetim Kurulu Başkanımız Hande hanıma ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Evrim hocama, Seda hanıma, Ümran hanıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.’ Dedi.

Kocaeli Anneleri Derneği Platformu adına temennilerini ileten Başkan Hande Kaya, misafirperverliği için Tolga Havuç’a teşekkür ederek yapmış olduğu çalışmalarda başarılar diledi. Platform olarak Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübünün yanında olduklarını söyleyen Başkan Hande Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret programının sonunda 22 Kasımda düzenleyecekleri ve il protokolünün katılacağı lansman toplantısı için Tolga Havuç’a davetiyesini takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.