DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor’a Karacabey maçı öncesi büyük sıkıntı

Kocaelispor’a Karacabey maçı öncesi büyük sıkıntı

Kızılcabölük’de son dakika golüyle 2 puan bırakan Kocaelispor’a bir darbe de cezalardan geldi. Savunmanın ortası ve önündeki ikili bu hafta yok. Karacabey maçı öncesinde büyük sıkıntı yaşanıyor.

4 futbolcu birden cezalı
Kadrosu zaten dar olan Kocaelispor’da 4 futbolcunun birden cezalı duruma düşmesi Karacabey maçı öncesinde büyük sıkıntı yarattı. Savunmanın arkasındaki Murat-Ali Keten ve önündeki Mert-Sefa ikilileri cezaları nedeniyle bu hafta yok. Üstüne üstlük Kerem, Hamza ve Fatih’in de sakatlıkları bulunuyor.  Takımda stoper ve ön libero mevkileri için alternatif isimler Kemal, Ferhat, Onur Öztonga. Savunmanın ortasında Kemal-Ferhat, önünde ise Kerem-Onur ikilisi oynayacak gibi.

Mesut ile birlikte 18 kişi kaldı
Bu arada Yeşil-Siyahlı ekip bu haftaki maçta esame listesine yazılacak 18 kişiyi bulmakta da güçlük çekecek. Lisanslı futbolcu sayısının 22 olduğu takımda, 4 cezalının çakmasıyla üçü kaleci olmak üzere 18 futbolcu kalıyor. Ligin ikinci yarısından itibaren takıma dönmesi planlanan Mesut Özdemir bu sayıya dahil.  Bu durumda, Karacabey maçında ya esame listesi bir veya iki kişi eksik bırakılacak, ya da 18’i tamamlamak için Mesut ile üçüncü kaleci de yazılacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.