DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor’un, Elaziz’i yenmekten başka çaresi yok

Kocaelispor’un, Elaziz’i yenmekten başka çaresi yok

 

Son 5 haftada kaybettiği 11 puanla grupta sıkıntılı bir konuma gelen Kocaelispor, cumartesi günü son derece kritik bir maça çıkacak.

Puan kaybına tahammülü kalmayan Yeşil-Siyahlı ekibin, son sıradaki Elaziz Belediyespor’u yenmekten başka çaresi yok.

Kritik bir maç olacak

Dört hafta üst üste berabere kaldıktan sonra geçen hafta Çorum’da kaybedip 5 maçta tam 11 puan kaybı yapan, bir başka deyişle sadece 4 puan alabilen Kocaelispor, grupta 12’nci sıraya kadar geriledi,  oldukça sıkıntılı bir konuma geldi. Ateş hattına yaklaşan, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark kalan Yeşil-Siyahlı ekibimiz, cumartesi günü oldukça kritik, hatta final niteliğinde bir maça çıkacak. Son sırada ve 2 puan gerisindeki Elaziz Belediyespor’u ağırlayacak olan temsilcimizin kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.

Kocaelispor taraftarına özlediği mutlulukları yaşatmak istiyor

Teknik ekip ve futbolcular maçın öneminin bilinciyle hazırlıklarını sürdürürken, puan kaybına tahammül olmayan mücadeleye taraftarında yoğun ilgisi bekleniyor. Bu arada Yeşil-Siyahlı ekibimiz bu sezon evinde ilk kez gündüz maçına çıkacak. Gece oynanan Utaş Uşak maçını 2-1 kaybeden, Karaköprü’ye aynı skorla üstünlük sağlayan temsilcimiz ardından Arsinspor ve Osmaniye ile 1-1, en son Payas Belediyespor ile ise 0-0 kalmıştı. Kocaelispor sezonun ilk gündüz maçını kazanarak artık çıkış başlatmak, taraftarına özlediği mutlulukları yaşatmak istiyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.