DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

LÜTFÜ YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

LÜTFÜ YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
22.11.2017
1.189
A+
A-

Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği kongresini gerçekleştirdi

LÜTFÜ YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği dün 7. Olağan Kongresini Gölcük Sanat Galerisinde gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olarak katılan Mevcut Başkanı Lütfü Yılmaz üyelerce güven tazeledi ve yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye yoğun katılım sağlandı

Kongreye yoğun katılım sağlandı. Kongreye CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Siyasi Parti temsilcileri, Daire Müdürleri, STK, Dernek ve Kooperatif Başkanları ve davetliler katıldı.

Divan Üyeleri Oy Birliği İle Seçildi

Kongrenin Divan Başkanlığını Nurettin Şenemre, Üyeliklerini ise Bilge Saral ve Necmi Kocaman yaptı. Divan Başkanı Nurettin Şenemre, 7. Olağan Kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi ve daha sonra 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına geçildi.

Derneğimizi daha güçlü hale getireceğiz

Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz, kongrede yaptığı açıklamada, “Derneğimizin 7. Olağan Kongremize hoş geldiniz. Bize vermiş olduğunuz güvenden ötürü sizler teşekkürlerimi sunuyorum. 2004 yılında Dönemin Kaymakamı Mustafa Pekdemir’in girişimi sayesinde kurulan derneğimizin çalışmalarını bugüne kadar başarıyla sürdürüyoruz. Bugüne kadar derneğimizde çalışmalarını sürdüren ve emek veren herkese ve Değerli Kurucularımızdan Sayın Mustafa Pekdemir’e, Değerli Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’a, derneğimize her zaman destek veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ve siz değerli üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Kuruluşumuzdan bu yana amaçlarımızı gerçekleştirmek içi yetki vermiş olduğumuz üyelerimiz çalışmalarımızda başarılı olmuştur. Gerek yönetimimizin ve üyelerimizin vermiş olduğu aidatlarla, gerekse de gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle derneğimizin adını başarılı duyurduğumuzu inanıyorum. Derneğimiz bugüne kadar ayakta durmayı başarmıştır. Bizler şimdi dernek gelirlerini en üst seviyeye çıkartmayı hedefliyoruz. Bunun içinde kurduğumuz yeni yönetimimizle bunu başaracağımıza inancım tam” dedi.

“Lütfü Yılmaz ve ekibi Gölcük’te birlik ve beraberliği sağladı”

Divan Başkanı Şenemre, ‘Bizler hep birlikte Gölcüklü olmayı başardık. Gölcük’ün en büyük itici gücü Donanma’dır. Ama ilçemiz asrın felaketini ne yazık ki yaşadı. Gölcük Tersanesi 7 bin işçiyle temsil edilen, dünyada yapılması zorlu olan denizaltıların ve gemilerin yapılmasını başarıyordu. Ama Asrın Felaketinden sonra ne yazık ki 4 bin 500 işçi Erdek’e gitmek zorunda kalmıştır. Bütün bunlardan sonra bir çok insan Gölcük acaba eski günlerine bir daha dönebilecek mi düşüncesine geldi. Gölcük o güzel mozaiğini,  vatandaşların birlik ve beraberlikleri ile şu andaki Gölcük oluştu. Sonra Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği kuruldu. Lütfü Yılmaz’ın vesilesiyle insanlar birlik ve beraberlik altında buluşmayı anladı ve bugün 7. Olağan Kongrede bu birliktelik sağlanmış oldu. Dernek yapılan etkinlikler ve çalışmalar neticesinde toplanan gelir ile daha da güçlenmiş oldu. Güven sağlandı. Bu güveni kavga etmeden, uzlaşmacı tutumlarıyla Lütfü Yılmaz ve ekibi sağladı. Derneğin kongresi ilçemize ve sizlere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Adem Yazıcı’nın mesajı okundu

Kongrede Divan Üyeliği yapan Necmi Kocaman, Derneğin Onursal Üyesi bir önceki Kaymakam ve Şu anda Arifiye Kaymakamı olan Adem Yazıcı’nın mesajı okudu. Okunan mesaj dernek üyeleri ve katılımlarca yoğun alkış aldı.

Dernek faaliyet, denetim ve yönetim raporları ibra edildi

Akabinde derneğin Faaliyet, Yönetim ve Denetim Raporları okundu. Okunan raporlar dernek üyeleri tarafından oybirliği ile ibra edildi.

Lütfü Yılmaz yeniden başkan

Kongrede yeniden başkanlığa seçilen Lütfü Yılmaz yeniden başkanlığa seçildi ve Yeni yönetimi tanıtıldı.

Yılmaz, üyelere teşekkür etti

Yılmaz, ‘Derneğimizin 7. Olağan Genel Kuruluna katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyor ayrıca bana olan güveninizden ötürü teşekkürlerimi belirtmek istiyorum. Bizler çalışmalarımıza aynı disiplin ve hırsla devam edeceğiz.

Yeni yönetimde şu isimler yer aldı

Başkan Lütfü Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri;  Yavuz Serbest, Emine Akboyun, Recai Gönenç, İbrahim Tektaş, Mustafa Cintaş, Hüseyin Barış, Adnan Zeytinoğlu, Ayşe Dışpınar, Hakan Bıçakçı ve Zafer Kanpara.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.