DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Malul Sayılmayan Gazilerden Türk Harb-İş’e ziyaret MAAŞ DEVLETİMİZİN, ONUR MADALYASI BİZLERİN OLSUN 

Malul Sayılmayan Gazilerden Türk Harb-İş’e ziyaret  MAAŞ DEVLETİMİZİN, ONUR MADALYASI BİZLERİN OLSUN 
26.11.2017
934
A+
A-

Malul Sayılmayan Gazilerden Türk Harb-İş’e ziyaret

MAAŞ DEVLETİMİZİN, ONUR MADALYASI BİZLERİN OLSUN 

Malul Sayılmayan Gaziler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Saral ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Atlı, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti.

Malul Sayılmayan Gaziler Derneği Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Üyesi Yaşar Saral ve Malul Sayılmayan Gaziler Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Atlı, geçtiğimiz gün Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Genel Mali Sekreteri Haldun Kurubacak, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette hazır bulundu.

Haklarını aramak için kurdukları Malul Sayılmayan Gaziler Derneği yıllardan beri yoğun bir çaba sarf etmektedir

Malul Sayılmayan Gaziler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Saral, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Vatan, bayrak ve tüm kutsallar için Vatani görevini yaparken yaralanan fakat sen az yaralandın deyip Gazilik unvanı verilmeyen ve bu şekilde makamın onurundan mahrum bırakılan bu vatan evlatlarının tamamı ve bunların içlerinden üyemiz olan bine yakın arkadaşımızın haklı ve onurlu mücadelesinin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Haklarını aramak için kurdukları Malul Sayılmayan Gaziler Derneği yıllardan beri yoğun bir çaba sarf etmektedir. Verilen bu onurlu mücadele inşallah hayırlı bir şekilde neticelenecek. Ulusal medyada özellikle ulusal bir kanalda sabah haberlerini sunan Celal Pır bey’in yoğun çaba ve gayretleri var. Günlerdir bu konuyu işlemektedir. Kendisine Sendikamız olarak üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Dernek Başkan ve Yöneticileri son günlerde bir dizi görüşme trafiği yapmaktadırlar.

Kurubacak, “Çalışmalarınızda başarılar diliyorum”

Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Mali Sekreteri Haldun Kurubacak, ziyarette şu konuşmayı yaptı: “Sizlere çalışmalarınızda başarılar ve çıktığınız yolda hedeflerinize ulaşmanızı diliyorum. Çıkarmış olduğunuz dergi ile sesinizi bir nebze daha kuvvetli duyurmanız mümkün olacaktır” dedi.

Yıldız, “Sizlerin her zaman yanındayız”

Türk Harb İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, “Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak yaptıkları görüşmeleri yakından takip ediyoruz. Hep birlikte sesimizi daha gür duyuralım. Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkezi, Şubeleri ve tüm üyelerimizin desteği ve duası bu durumda olan yaklaşık 1000 üyemiz ve tüm mağdur edilen vatan evlatları içindir” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.