DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MEHMET AKİF YILMAZ’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE YOĞUN TEMPO

MEHMET AKİF YILMAZ’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE YOĞUN TEMPO

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Öğretmenler gününde yoğun ziyaretler gerçekleştirdi.

TBMM Genel Kurulunda yoğun geçen görüşmelerin ardından ilimizde ziyaretler gerçekleştiren Mehmet Akif Yılmaz 24 Kasım Öğretmenler Gününü dolu dolu geçirdi. Ziyaretlerine ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Öğretmenler Günü programına katılarak başlayan Yılmaz, ardından Başiskele’de önceden görev yaptığı Misak-ı Milli ilk ve ortaokuluna gelerek eski mesai arkadaşlarının Öğretmenler Gününü kutladı.

“EĞİTİMDE BÜYÜK ATILIMLAR GERÇEKLEŞİYOR”

Misak-ı Milli İlk ve Ortaokulunda öğretmenler ile bir araya gelerek Öğretmenler gününü kutlayan Yılmaz, eski öğrencileri ile de hasret giderdi. Yılmaz; “Ülkemizde eğitimde büyük atılımlar gerçekleşiyor, yeni sistemle ile öğrencilerimizin sınav stresleri azalacak ve tercih edecekleri okullarda eğitimlerini sürdürebilecekler.” Dedi.

KIZ İMAM HATİP LİSESİNE ZİYARET

Başiskele Misak-ı Milli İlk ve Ortaokulunun ardından Başiskele Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz, burada da öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenler gününü kutlayan Yılmaz’ı samimi bir şekilde karşılayan okul yönetimi ve öğretmenler Yılmaz’ın ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

“PROJE OKULLARI ARTI DEĞER KATIYOR”

Ziyaretlerine Gölcük Eyüp Sultan İmam Hatip Proje Ortaokulunda devam eden Yılmaz, burada da öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldi. Yılmaz; “Proje okullarımızın ülkemiz genelinde yaygınlaşmasını memnuniyetle karşılıyor ve bu okulların yaygınlaşması için çaba gösteriyoruz. Ülkemizin eğitim sistemine artı değer katacak olan proje okullarımız ile hem öğrencilerimiz kaliteli bir eğitim alıyor hem de velilerimiz bu kaliteden memnun oluyorlar.” Dedi. Ziyaretinin sonunda Gölcük Eyüp Sultan İmam Hatip proje Ortaokulu yöneticileri günün anısına Yılmaz’a bir tablo hediye etti. Son olarak Özel Nadide Eğitim Kurumları öğretmenleri ile Öğretmenler Günü programında bir araya gelen Vekil Yılmaz, burada da okul yöneticileri ve öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

İZMİTLİ ÖĞRETMENLER İLE BULUŞTU

Günün sonunda İzmit Belediyesi ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği programda İzmitli Öğretmenler ile buluşan Mehmet Akif Yılmaz, İzmitli Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak programlarını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.