DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP’den TEMAD’a ziyaret

MHP’den TEMAD’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi geçtiğimiz gün Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük İlçe Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimini ziyaret etti.

Birlik ve beraberlik mesajı verdiler

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Tülü, Yönetimi adına teşekkür etti. Başkan Çakır, “Bizim en büyük isteğimiz birlik ve beraberliğimizle güçlü bir Türkiye’nin olması. Gölcük’te güzel bir birlik ve beraberlik örneği veriliyor. Bizler de bugün bunun bilincinde siz değerli Emekli Astsubaylar Derneği ailesini ziyaret etmek istedik. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için partim adına teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Gölcük’te belirttiğiniz gibi birlik ve beraberlik mevcut

Başkan Tülü, ise ziyarette şu konuşmaları yaptı: “Ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Bilal bey’in de belirttiği gibi birlik ve beraberliğimizi sürdürmek zorundayız. Gölcük’te belirttiğiniz gibi birlik ve beraberlik mevcut. Umarım ülkemiz üzerinde planları olanların planları geçmişte olduğu gibi gelecekte de suya düşecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.