DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Minik Öğrencilerden Öğretmenlerine anlamlı hediye 41 ÇAM FİDANI HEDİYE ETTİLER

Minik Öğrencilerden Öğretmenlerine anlamlı hediye  41 ÇAM FİDANI HEDİYE ETTİLER
26.11.2017
1.501
A+
A-

Minik Öğrencilerden Öğretmenlerine anlamlı hediye

41 ÇAM FİDANI HEDİYE ETTİLER

Piri Reis İlkokulu 1-D sınıfı öğrencileri 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle sınıf öğretmenleri Soydaş Yahşi adına hatıra ormanı oluşturdular. Okulun bahçesine tam 41 çam ağaçı fidanı diken minik öğrenciler Öğretmenlerini de oldukça duygulandırdı.

Okulun bahçesinde hatıra ormanı oluşturuldu

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Piri Reis İlkokulu 1- D sınıfı öğrencileri ve Velileri Sınıf Öğretmenlerine unutamayacağı bir hediye verdiler. Okulun bahçesine her bir öğrenci için bir fedan diktiren veliler, sınıf öğretmenleri Soydaş Yahşi adına bir hatıra ormanı oluşturmuş oldular. Veliler İzmit Belediyesi Görme Engelliler Derneğine sınıf öğretmenleri Soydaş Yahşi adına “1 Fidan 1 Hayat” projesi kapsamında fidan bağışında bulundular. İzmit Belediyesi Görme Engelliler Derneği ve Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü bu bağışlanan fidanların okulun bahçesine dikilip hatıra ormanı oluşturulmasına karar verildi. 1- D sınıfı velilerinin düzenlediği tören ile sınıf öğretmenlerine sürpriz yapıldı ve Koceli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından okulun bahçesine tam 41 çam ağacı fidanı dikildi.

Yahşi, “Bu hediye ömrümün sonuna kadar unutamayacağım”

Okul bahçesine çağırılan 1- D sınıf öğretmeni Soydaş Yahşi öğrencilerinin öğretmenler gününüz kutlu olsun yazısı ile karşılaştı. Büyük bir mutluluk yaşayan Yahşi,” Böyle bir hediyeyi gerçekten hiç beklemiyordum. Bu kadar kısa sürede böyle bir sevgiyi hak edecek ne yaptım ben. Beni gerçekten çok mutlu ettiniz. Bu hediye ömrümün sonuna kadar unutamayacağım. Bugüne kadar aldığım en güzel hediye hepinizi çok seviyorum” dedi ve bütün öğrencilerini teker teker öperek teşekkür etti. 1- D sınıf öğretmeni Soydaş Yahşi öğrencileri ile birlikte fidan dikimine de yardımcı oldular.

Yılmaz “Bu fikrinizden jestinizden dolayı okulumuzun bahçesi 41 tane ağaç kazanmış oldu”

Hediye törenine katılan Piri Reis İlkokulu Müdürü Cemalettin Yılmaz, ” Ağaç bizim için yaşam demektir, hayat demektir, nefes almak demektir. Bugün öğretmenler günü anısına öğretmenimiz adına sizler okulumuzun bahçesine her biriniz birer ağaç kazandırdınız. Biliyorsunuz ağaçları korumak, diktiğiniz ağaca can vermek, su vermek sizin göreviniz. Bu güzel hediye için ben sizlere teşekkür ediyorum. Bu fikrinizden jestinizden dolayı okulumuzun bahçesi 41 tane ağaç kazanmış oldu. Güzelde bir yere dikildi. Biz okul olarak yol ile bağlantımızı bir şekilde kapatmayı düşünüyorduk. Şimdi yol ile okulumuz bahçesi arasında doğal bir set oluşacak. Bu anlamda katkınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.